Bebeğin başının aşağıda olması

neri_27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
57
1
98
İstanbul
Arkadaşlar mrb..Salı günü detaylı ultrason çektirdimm...Herşeyi çok iyi oğluşumun Maşallah...Ama bebeğin başı aşağıdaymış..Dr'um % 80 döner dedi ve bana ilaç yazdı...Ağır iş felan yapma dedi..İleride erken doğum riski olabilirmiş ..Bu hafta salı tekrar gidicem inşş..başı döner bebeğimin...Bu durumda olan varmıydıı??

gecmiş olsun.. benim 30. haftamda donmustu. erken dogum riskim olmustu. yattım 7 hafta. serumlar ve ilaclar.. hamdolsun erken dogum olmadı. 37. haftamda dogum yaptım. yat dinlen arkadasım. hic zorlama kendini. rahat ve huzurlu bir sekilde tamamlamak icin hamileligini. rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin..

benimde 30. haftamda döndü, şimdi 31. haftam ağrılarım oluyor, özellikle azıcık yürüsem bile hemen alttan sancılar giriyor. bende 29. haftamda hastanede yattım erken doğum riskiyle. Sizde de ara ara baskılar sancılar oluyor muydu??

bende 32. haftada gittim başı aşağıdaydı ama öncesinde mi döndü o haftamı bilmiyorum.benim doktorumda erken olabilir dedi.

tabi ki oluyordu. benim kanala yerlestirmişti kafasını. doktorum 1 cm ileriye iterse kafasını dogum baslar dedi. haftalarca sıcaklarda yattım. gun asırı 4 saat serum verildi. ilaclar falan.. ama siz siz olun kendinizi yormayın. dinlenin bol bol ki benim kadar kritik bir duruma gelmeyin..

merhaba arkadaslar bende 29. haftamda kontrole gittiğimde döndüğününü basının asağıda oldugunu öğrendim yalnız doktorum bana riskli veya erken olabilir gibi birsey demedi aksine normal oldugunu ve bebek bu haftalardan sonra kilo alacagını ve sonra dönmesinin güç olacagı için bu zamanlarda dönmesi gayet normal dedi.

Konu acilali cok olmus ama merak ettim umarim bakarsiniz.ben 20.haftadayim bebegin kafasi asagida dedi doktorum baya panik oldum ama rahim yolu kapali sorun yok dedi vajinal bakti.sonrasinda sizde bir sorun oldumu.insallah olmamistir.bende korkuyorum.

benimde 6. ay ve aşağı dönmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…