Arkadaşlar mrb..Salı günü detaylı ultrason çektirdimm...Herşeyi çok iyi oğluşumun Maşallah...Ama bebeğin başı aşağıdaymış..Dr'um % 80 döner dedi ve bana ilaç yazdı...Ağır iş felan yapma dedi..İleride erken doğum riski olabilirmiş ..Bu hafta salı tekrar gidicem inşş..başı döner bebeğimin...Bu durumda olan varmıydıı??
Arkadaşlar mrb..Salı günü detaylı ultrason çektirdimm...Herşeyi çok iyi oğluşumun Maşallah...Ama bebeğin başı aşağıdaymış..Dr'um % 80 döner dedi ve bana ilaç yazdı...Ağır iş felan yapma dedi..İleride erken doğum riski olabilirmiş ..Bu hafta salı tekrar gidicem inşş..başı döner bebeğimin...Bu durumda olan varmıydıı??
benimde 30. haftamda döndü, şimdi 31. haftam ağrılarım oluyor, özellikle azıcık yürüsem bile hemen alttan sancılar giriyor. bende 29. haftamda hastanede yattım erken doğum riskiyle. Sizde de ara ara baskılar sancılar oluyor muydu??
benimde 30. haftamda döndü, şimdi 31. haftam ağrılarım oluyor, özellikle azıcık yürüsem bile hemen alttan sancılar giriyor. bende 29. haftamda hastanede yattım erken doğum riskiyle. Sizde de ara ara baskılar sancılar oluyor muydu??
tabi ki oluyordu. benim kanala yerlestirmişti kafasını. doktorum 1 cm ileriye iterse kafasını dogum baslar dedi. haftalarca sıcaklarda yattım. gun asırı 4 saat serum verildi. ilaclar falan.. ama siz siz olun kendinizi yormayın. dinlenin bol bol ki benim kadar kritik bir duruma gelmeyin..
merhaba arkadaslar bende 29. haftamda kontrole gittiğimde döndüğününü basının asağıda oldugunu öğrendim yalnız doktorum bana riskli veya erken olabilir gibi birsey demedi aksine normal oldugunu ve bebek bu haftalardan sonra kilo alacagını ve sonra dönmesinin güç olacagı için bu zamanlarda dönmesi gayet normal dedi.
Konu acilali cok olmus ama merak ettim umarim bakarsiniz.ben 20.haftadayim bebegin kafasi asagida dedi doktorum baya panik oldum ama rahim yolu kapali sorun yok dedi vajinal bakti.sonrasinda sizde bir sorun oldumu.insallah olmamistir.bende korkuyorum.