Bebeğin böbreğinde idrar birikmesi ve beyninde kist

minikkuuss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2023
3
1
1
18 haftalık Bebeğimin beyninde kistler ve böbreğinde idrar birikmesi olduğunu söylediler. Gelişimide 2 hafta önden gidiyormuş down sendromundan şüphelendiler ve detaylı için gün verdiler. Ne yapıcağımı nasıl yol izleyeceğimi bilemiyorum. Çaresiz kaldım bebeğimden vazgeçme ihtimalim olduğunu söylüyolar ama ben bunu istemiyorum.

Gelişiminin önden gitmesi kötü bir şey değil beyindeki bazı kistler ileriki haftalarda yok olur. Burun kemiği ve ense kalınlığı nasildi

Gelişiminin önden gitmesi kötü bir şey değil beyindeki bazı kistler ileriki haftalarda yok olur. Burun kemiği ve ense kalınlığı nasildi
Detaylı ultrasona yarın akşam giricez orda belli olacak sanırım ama doktorlar hep kötü sonu konuşup modumu iyice düşürdüler.

Merhaba bi gelişme oldu mu inşallah iyidir bebeğiniz
Evet detaylı ultrasonda bakıldı cok şükür iyi olduğu söylendi beyindeki kistlerin geçme ihtimali kuvvetliymiş böbrek içinde aynısını söyledi geçmezse dogumdan sonra takip edilip ufak bi operasyon geçirebilirmiş.şuanlık sıkı takipteyiz. Çok fazla kafaya takmamak gerekiyormuş gerçekten insan ister istemez kötü senaryolar süşünüp hem kendine hem bebeğe zarar verebiliyo 😔

Evet detaylı ultrasonda bakıldı cok şükür iyi olduğu söylendi beyindeki kistlerin geçme ihtimali kuvvetliymiş böbrek içinde aynısını söyledi geçmezse dogumdan sonra takip edilip ufak bi operasyon geçirebilirmiş.şuanlık sıkı takipteyiz. Çok fazla kafaya takmamak gerekiyormuş gerçekten insan ister istemez kötü senaryolar süşünüp hem kendine hem bebeğe zarar verebiliyo 😔
Evet ama elde değil insan korkuyor tabiki :/ çok geçmiş olsun

Back
X