Bebeğin boyutu

elooo88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
634
500
53
34
Merhaba kızlar, bebeğim 7 hafta 1 günlükken boyutu 1.02 cm ilerleyişi normal mi şu an için

Doktorunuz birşey dedi mi? Ayrıca cok küçük daha 7 haftalık bebeğinizi accık rahat bıraksanız bu hafta döllenme kaynaklı kalp atışnı duyamayanlar bile var..

Doktorunuz birşey dedi mi? Ayrıca cok küçük daha 7 haftalık bebeğinizi accık rahat bıraksanız bu hafta döllenme kaynaklı kalp atışnı duyamayanlar bile var..
Ben onu rahatsız edecek ne yaptım ki sadece merak ediyorum pirinç tanesi gibi dedi doktor kalp atışını şükür duydum

Merhaba kızlar, bebeğim 7 hafta 1 günlükken boyutu 1.02 cm ilerleyişi normal mi şu an için
Bunun için çok erken kalp atışıni duyup saglikli bir sekilde plesanta ve gebeligin ilerleyisini merak etmek daha onemli. Eminim bir cogumuz bebeklerimizin 7 haftalikken kac cm olduğunu hatirlamiyor bilmiyor. Ilk 3 aydan sonra hatta 6. aydan falan sonra bebegin boyuna kilosunu sorar anneler normal mi diye.

İlk hamileliğim tecrübesizlik ben de sizler sayesine öğreniyorum yorum için teşekkür ediyorum

Ben onu rahatsız edecek ne yaptım ki sadece merak ediyorum pirinç tanesi gibi dedi doktor kalp atışını şükür duydum
Yaptığın herhangi bir strester bebeğin etkileniyor da o yüzden söyledim.. maşaALLAH. Sağlıkla doğsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…