Bebegin cinsiyeti bu kadar erken.belli.olurmu

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
Selam.kizlar dun doktora gittim 11 haftalik hamileyim doktor.bebegin sagligi yerinde hersey yolunda dedi bende ins kiz olur dedim oda korkarim.bi erkek her istedigin olmaz.kizi bir dahakine dene dedi sasirdim nasil.bildi acaba yanildim8 acaba

Benim de 12.haftanın içindeyken yani 11+5te filan dr kız gibi demişti ve yanılmamış şimdiye kadar 2 farklı dr da kız dedi.

Benim oglumda 11 haftalikken gittigimde erkek demisti ;) saglicakla kucaginjza alin :))

12 haftalikken erkek demisti hala erkek bende cok kiz istiyodum ama oyle bi alismisimki oglum oglum diye sevmeye hemen 16 haftalikken baska dra gitmistim oda kiz demisti bukezde kiz diye uzulmustum sonra kendi druma gitmistim erkek demisti havalara ucmustum ondan sonraki kontrollerdede hep sordum hala erkek demi diye en son ultrasonda gosterdi al bak iste pipisi kesin erkek diyorum her defasinda dedi :) hayirlisinla saglikli olsunlarda kiz erkek farketmiyo ama genelde erkekse dr erkenden soyluyo ve geneldede dogru cikio. Hayirlisi olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Back
X