Bebeğin Cinsiyeti ile İlişki Zamanlaması Arasındaki İlgi

teravet

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
2.520
8
358
46
Gaziantep
Yumurtlama günü girilen ilişki ile spermde bulunan y'ler hızlı yüzdükleri için erkek bebek şansı fazlaymış. kız bebek için de yumurtlamadan 2 gün önce ilişkiye girmek gerekiyormuş.

Bu bilginin doğruluğunu sınayabilmek için bebeklerinin cinsiyeti belli olan anneler ilişki zamanı ve bebklerinin cinsiyetlerini buraya yazabilirler mi?Teşekkürler.

ben ne zaman hamile kaldığımı iyi biliyorum. adetim 28 günde bir. adetimin 18 günü yumurtladım. bundan eminim. çünkü ateş ölçümü yaptım, yumurtlama testi kullandım ve 19.gün benden uzayan akıntı geldi. akıntının geldiği gece ilişki oldu. sadece 1 kez ilişki oldu o ay .ama tek ilişkimin sebebi kesinlikle erkek bebek için değildi. çünkü ramazandı. yani ben yumurtlamadan yaklaşık 24 saat sonraki ilişkiden hamile kaldım. belirtilerimin hepsi erkekti. karnım sivri, tatlı aşeriyom, güzelleştim. beta hcg 21 vs..vs.. ve gecen haftasonu öğrendim kızım olacak. yani bu iş şans işi. güvenmemek lazım. Allah hangisi sizin için hayırlısıya onu verecektir zaten. Allah isteyen herkese annelik duygusunu nasip etsin.

erkeği kzı sağlıklı olsunda gelsinde cinsiyetinde değilim valla....

kizimin yumurtlama günü olmadan 2-3 gün önce hamile kaldigimi biliyorum ama ogluma hamile kaldigim gün biraz tesadüf oldu tam olarak bilmiyorum....

bencede böyle şeylere takılma
ne yapsamda bazem-n kız yada erkek olmuyor
anca tüp bebekte belki
o da yasak

benim de yumurtlama günümden önce oldu ilişkimiz ama bebeğim erkek.sanırım bu yönteme çok fazla güvenmemek gerek.

arkadaşlar yumurtlama dönemi olmadan nasıl hamile kalınabiliyo spermler vucutta 2-3 yaşadığı için mi?yani mantığım almıyo mesela adeti bitince hamile kalıyorlar yada adetine bir gün kala yumurtlama dönemi ne oluyo ozaman yumurtlama döneminden hani 14 gün sonra adet olunuyodu bilimsel bi açıklaması varmı bu işin

yumurtlama günü kadinin adet döngüsüne bagli..mesela kadinin süklusu 28 günse adetten 14 gün sonra yumurtlar....ama kadinin adet döngüsü yani süklusu 42 gün ise..28 gün sonra yumurtlama olur....bu sekildede hesaplanabilinir..gelecek adet tarihinin gününden 14 gün cikart geriye kalan gün yumutlama gününü belirtiyor...yumurtlamadan önce hamile kalma ihtimali cok yüksek cünkü spermler 1 haftaya kadar yasayabiliyor..erkek spermlerin ömrü daha kisa ancak 2 gün yasayabiliyorlarkaydirigubbakcemile5

tamam bunları bende biliyorum da yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet olunuyo spermler bir hafta yaşayabiliyosa adetinden bir gün önce birlikte olup hamile nasıl kalınıyo onu anlamıyorum

tamam bunları bende biliyorum da yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet olunuyo spermler bir hafta yaşayabiliyosa adetinden bir gün önce birlikte olup hamile nasıl kalınıyo onu anlamıyorum

canim ben senin demek istedigini anladim. Reglleri cok duzenli bir kadinin mesela her ay 32 gun suruyor diyelim reglisi. kadin 25. gunden sonra aman nasil olsa yumurtlamam gecti diye rahat davraniyor ve 2 gun kala 3 gun kala korunmasiz iliskiye giriyor ve hamile kalabiliyor.

Iste o da Allah'in bir hikmeti. yani imkansiz gibi ama o ay kismet olacvak ya yumurtlama gerceklesmiyor zamninda ve iliski oldugu sirada gerceklesiyor tesadufen!!!

Aslinda tesaduf degil. mutlaka bilimsel bir aciklama bulunacak ama tip henuz o kadar ilerlemedi ve aciklanamayacak seyler mucize olarak nitelendiriliyor.

ayrica bazen insan ayda 2 kere yumurtlayabilirmis. ya da 3 kez bile yumurtlayan varmis.

Ama ben insan vucudunda bilmediimiz bir cok seyin olduguna belli sinyallerin gittigine inaniyorum. mesela spermler girdiginde yumurtlama sinyali veriliyor olabilir.

Mesela dedigin gibi regline 1 gun kala insan hamile kalmasina ragmen regl olmuyor cogunlukla. aslinda daha dollenmenin yeni gerceklesiyor olmasi ve vucudun bundan haberi olmamasi lazim cunku yumurta henuz tutunmamis. ama oyle olmuyor iste. tutunmayan yumurta icin bile vucut sinyal gonderiyor bu hamile. vajinal duvarlar yikilmasin bebek tutunacak diye. enteresan ama gercek var bir sey ama henuz biz bilmiyoruz.

ha simdi anladim ne demek istedigini....bununda bir aciklamasini okudum..álman sayfasinda...doktorlar tarafindan hazirlanmis bir sayfaydi....yumurtlama illaki süklus ortasinda olmuyormus..genel olarak o sekilde hesaplaniyormus ama kesin bir sey deyilmis..yani yumurtlama hesabindan daha gec olabiliyormus..adetten bir kac gün önce hatta tam adet zamaninda...bazende hic yumurtlama olmuyormus...yumurta tam beslenmedigi icin ya geri cekiliyormus yada yumurtlama döneminde hafif leke geliyormus yumurta etkisis hale geliyormus..yumurtlama olmuyormus..birde ates ölcme yöntemi okudum bu kadinlar kulübünde yani o sayfada yumurtladiktan sonra ates yükseliyormus diye yorumlar okudum ..bu bile kesin deyilmis..ates yükseldikten 2.günündede yumurtlama oluyormus veya tam ates yükseldiginde....veya ates yükselmeden 3-4 gün önce yumurtlama olabiliyormus......bu ates ölcme yöntemide-hesabinda genel olarak yumurtladiktan sonra ates yükselmesi oluyormus ama bununda bir kesinlikligi yokmus..:sm_confused:.yani hic bir seyin garantisi yok..kurulu saat deyilki mübarek tam zamanini ayarliyasin.fisfisfis...almancasi olup okumak isteyen arkadaslar bakabilir bu sayfaya....Wann war der ES?

Son düzenleme:

ikinizede teşekkür ederim kızlar şimdi anladım işte:sm_cool: bazı şeyler mantığım almıyo sonrada Allahın bi hikmeti diyorum geçiyorum.buarada bende ateş ölçerek anlıyorum ve benim gibi bir sürü arkadaşımız var istersen bu ateş ölçmeyle ilgili yazdıklarını ordada anlat çünki hepimiz ilişki günlerimizi bu ateşe göre ayarlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…