ha simdi anladim ne demek istedigini....bununda bir aciklamasini okudum..álman sayfasinda...doktorlar tarafindan hazirlanmis bir sayfaydi....yumurtlama illaki süklus ortasinda olmuyormus..genel olarak o sekilde hesaplaniyormus ama kesin bir sey deyilmis..yani yumurtlama hesabindan daha gec olabiliyormus..adetten bir kac gün önce hatta tam adet zamaninda...bazende hic yumurtlama olmuyormus...yumurta tam beslenmedigi icin ya geri cekiliyormus yada yumurtlama döneminde hafif leke geliyormus yumurta etkisis hale geliyormus..yumurtlama olmuyormus..birde ates ölcme yöntemi okudum bu bu kadinlar kulübünde yani o sayfada yumurtladiktan sonra ates yükseliyormus diye yorumlar okudum ..bu bile kesin deyilmis..ates yükseldikten 2.günündede yumurtlama oluyormus veya tam ates yükseldiginde....veya ates yükselmeden 4 gün önce yumurtlama olabiliyormus......bu ates ölcme yöntemide-hesabinda genel olarak yumurtladiktan sonra ates yükselmesi oluyormus ama bununda bir kesinlikligi yokmus..:sm_confused:.yani hic bir seyin garantisi yok..kurulu saat deyilki mübarek tam zamanini ayarliyasin.fisfisfis...almancasi olup okumak isteyen arkadaslar bakabilir bu sayfaya....
Wann war der ES?