- 25 Ekim 2019
- 51
- 22
- 88
- 28
- Konu Sahibi GamzeCorekci
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ultrasonuma da yorum yapabilir misin?Nubu çok bulanık çıkmış..erkeğe benzettim görebildiğim kadarıyla..
Çok iyi anlamıyorum ama ilk usg fotosunda nubu erkek, ikinci usg fotosunda kız gibi duruyor, emin olamadım..nubu yukarıya doğru çıkıntılı, biraz dik duruyorsa erkek oluyor, benimki öyleydi. Bu şekilde ifade edebilirim.Benim ultrasonuma da yorum yapabilir misin?
Teşekkür ederim çok çok. Doktor çok büyük ihtimalle kız olabilir dedi ikinci usg ye bakarak. Ben en baştan beri erkek hissetmiştim. Bir oğlum var zaten bir de kızım olsa hiç fena olmazdı. Hayırlısı artık.Çok iyi anlamıyorum ama ilk usg fotosunda nubu erkek, ikinci usg fotosunda kız gibi duruyor, emin olamadım..nubu yukarıya doğru çıkıntılı, biraz dik duruyorsa erkek oluyor, benimki öyleydi. Bu şekilde ifade edebilirim.
Hayırlısı tabii..sağlıklı olması önemli..ben 3 yıl önce kızıma hamile kalmıştım tüp bebekle..kucağıma bile alamadan kaybettim canımın içini..şimdi erkek bebeğe hamileyim, kız bebek hep ukte içimde ister istemez. Ama evlat..sağlıklı olması en önemlisi..Teşekkür ederim çok çok. Doktor çok büyük ihtimalle kız olabilir dedi ikinci usg ye bakarak. Ben en baştan beri erkek hissetmiştim. Bir oğlum var zaten bir de kızım olsa hiç fena olmazdı. Hayırlısı artık.
Mekanı cennettir onun seni bekliyor olacak cennette kavuştursun Rabbim. Neden kaybettin meleğini kaç aylıktı? Ben de bu hamileliğimde tedavi gördüm ikinci aşılamamda hamile kaldım birbirimizi çok iyi anlarız 11 ay tedavi gördüm kolay süreç değil. İnşallah Rabbim bir gün kız evladı nasip etsin sana sağlıkla doğur bebeğini.Hayırlısı tabii..sağlıklı olması önemli..ben 3 yıl önce kızıma hamile kalmıştım tüp bebekle..kucağıma bile alamadan kaybettim canımın içini..şimdi erkek bebeğe hamileyim, kız bebek hep ukte içimde ister istemez. Ama evlat..sağlıklı olması en önemlisi..
Hidrosefaliden kaybettim..çok acı, çok..sağlıklı olsun yavrularımız dilerim ki..Mekanı cennettir onun seni bekliyor olacak cennette kavuştursun Rabbim. Neden kaybettin meleğini kaç aylıktı? Ben de bu hamileliğimde tedavi gördüm ikinci aşılamamda hamile kaldım birbirimizi çok iyi anlarız 11 ay tedavi gördüm kolay süreç değil. İnşallah Rabbim bir gün kız evladı nasip etsin sana sağlıkla doğur bebeğini.
Allah rahmet eylesin canım hiç duymamıştım internetten bakacağım şimdi. Önce sağlıklı olsunlar da gerisi gerçekten önemli değil senin acını duyunca bunu daha iyi anladım. Bu bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallahHidrosefaliden kaybettim..çok acı, çok..sağlıklı olsun yavrularımız dilerim ki..
Çok acıydı, halen acı..Allah rahmet eylesin canım hiç duymamıştım internetten bakacağım şimdi. Önce sağlıklı olsunlar da gerisi gerçekten önemli değil senin acını duyunca bunu daha iyi anladım. Bu bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah
Bulanık çıkmış fotolarınız..Kızlar banada tahminde bulunurmusunuz lütfen çok merak ediyorum 12 haftalık hamileyim
BakarmısınızBulanık çıkmış fotolarınız..
En sondaki foto net çıksa daha iyi olurdu..Kız gibi geldi bana..16.hafta gibi tam olarak belli olur.Bakarmısınız
Bakalım bu çarşamba günü tekrar gidecem inşallah o zamn kendini gösterirEn sondaki foto net çıksa daha iyi olurdu..Kız gibi geldi bana..16.hafta gibi tam olarak belli olur.
Ben çok anlamıyorum ama sanki kız gibi Rabbim gönlündekini versin inşallah belki de erkektir bacak arasını kapatıyordur.En sondaki foto net çıksa daha iyi olurdu..Kız gibi geldi bana..16.hafta gibi tam olarak belli olur.
Şimdiye kadar öğrenmişsinizdir... usg fotolarından bana kız gibi geldiKızlar merhabaa
13 haftalık gebeyim. Sizce bebeğimin cinsiyeti ne olabilir tahmininiz nediiirr?![]()
Erkek olduğunu öğrendikk bir oğluşumuz olacakmışŞimdiye kadar öğrenmişsinizdir... usg fotolarından bana kız gibi geldi![]()