Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım tsk ederizKesesine bakarak kız yorumunu yapabilirim erkeklerin kesesi fasulye gibi oluyormuş derler ama ne kadar doğru bilemem![]()
Tskler kuzum bebeğini saglikla kucagına alman dilegiyleBende kiz oldugunu dusunuyorum canim genelde kese yuvarlaksa kızdır derler ordan tahmin ettim
Kacinci haftadan itibaren kese seklinden tahmin yapilir ki benim daha 5 haftalik bu yorumu yapabilir miyim cok mu kucukKesesine bakarak kız yorumunu yapabilirim erkeklerin kesesi fasulye gibi oluyormuş derler ama ne kadar doğru bilemem![]()
Yani çok küçüktür sanırım daha bebişi görüp kalbini duymamıştırsınKacinci haftadan itibaren kese seklinden tahmin yapilir ki benim daha 5 haftalik bu yorumu yapabilir miyim cok mu kucuk![]()
Yok canim sadece kese gorundu henuzYani çok küçüktür sanırım daha bebişi görüp kalbini duymamıştırsın![]()
Atsana canım keseyiYok canim sadece kese gorundu henuz![]()
Canim önce Allah bilir tabi ama ben eerkeğe benzettim sağlıkla kucağına alırsın insAllahKızlar merhaba,biz de 10 haftalığız bize de tahmin yapabilr misinz?
Teşekkürler yorum içinCanim önce Allah bilir tabi ama ben eerkeğe benzettim sağlıkla kucağına alırsın insAllah