bebeğin cinsiyetini rüyada görmek

simeranyam

defne, giray
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
301
63
323
Arkadaşlar beğinizin cinsiyetini rüyanızda gördünüz mü? Gördüyseniz doğru çıktı mı? :49:

hadi yaa.. iyi o zaman :32: kayınvalidemle eşim erkek diye tutturdu, erkek olacak diyorlar.. eşimde erkek için çok istekli üzülmesini istemiyorum

Gebelik testi yapmadan önceki gün kızım olacağını gördüm(hatta ismini de koymuşlardı rüyamda)Sonra hamile olduğumu öğrendim ama 12-20 haftaları boyunca erkek dediler.Ben de çok kız istemiştim oysa,neyse bir sürü hazırlık yaptık vs :1: Lakin sonra kız olduğunu öğrendik 3 dr da tasdikledi :) Herşey değişti tabi:34: Güzel bebeğimi iki ay erkek ismiyle sevdim,ama şimdi rüyada gördüğümüz isimle seviyoruz:16:Bir de sağlıkla doğarsa daha ne isterim Allah tan:16::16::16:

herkes kızım olacağını tahmin ediyordu ki hala da görenler öyle diyor ama ben rüyamda erkek görmüştüm :)) ve oğlumuz olacak :)

bende rüyamda hep erkek çocuğu görüyorum. hemde aynı çocuğu iki oldu görüyorum. hatta bana ben kız istediğim için hiç kız bekleme senin oğlun olucak dedi. kız istiyorum çünkü 2 oğlum var. hep kız olduğunu düşünüyorum ama bu rüyalardan sonra galiba yine oğlum olucak diyorum. hayırlısı sağlıklı olsunda.

erkek görmüştüm..dr.20.haftaya kadar kız dedi..yanlış o erkekdir diye ısrar etmiştim ki dr.da çok emin değildi..ayrıntılı ultrasonda kesinleşmişti oğluşum olacağı..şimdi de 2 yaşında..Allah sizlere de sağlıklı doğumlar nasip etsin..

annem ve ben rüyamızda kız görmüştük görümcelerimde erkek benim kızım olacak inşallah doktor hala gibi(kız gibi) lafını kullanıyor ama biliyorum benim kızım geliyor :16:

Aslında rüyada erkek cocuk gören anne kız ile kız cocuk gören anne erkek bebekle müjdelenir derler.
rüyayı nasıl ve neye yorarsan o olur.
Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin.

annem ben hamile kalmadan önce erkek bebeğimin olacağını gördü annanemde 3 aylıkken erkek gördü ve sonuç dünyalar tatlısı oğlum oldu bazı insanların rüyaları çıkıyor.

Back
X