Doğuma Hazırlık Bebegin cinsiyetini rüyasında görenler varmi ??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

naughtywomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
894
562
33
Merhaba arkadaşlar .
Cinsiyet benim için pek önemli değil ama herkes bisi ister ve bende kız çocuk istiyorum ...
Hamile kalmadan önce rüyamda hep kız bebek götürdüm ( 12 haftalik hamileyim suan ) ve çok güzel bir bebekti hamile kaldıktan sonra bebekle ilgili hiç ruya gormedim ama geçen gün esimle birlikte ultrasondayiz doktor bize bakin pipisi burda diyor ve bizde görüyoruz ..
Ablama ve doğum yapan bir kac arkadaşıma sordum onlarda hamilelikte ne gorduyseler cinsiyet o olur dediler ...
Aranızda bunun gibi durum yaşayan var mi acaba ?
Paylaşalım lütfen çok merak ediyorum hemen biseyler almak istiyorum ama daha çok erken :KK46::KK46:

Bende hep erkek Bebek gördüm bakalım 10 gün sonraki randevuda belli olursa yazarım sana erkekse de kızsa da çok Mutlu olurum sağlıklı olsun yeter ama erkek olmasını çok istiyorum bende :)

Merhaba arkadaşlar .
Cinsiyet benim için pek önemli değil ama herkes bisi ister ve bende kız çocuk istiyorum ...
Hamile kalmadan önce rüyamda hep kız bebek götürdüm ( 12 haftalik hamileyim suan ) ve çok güzel bir bebekti hamile kaldıktan sonra bebekle ilgili hiç ruya gormedim ama geçen gün esimle birlikte ultrasondayiz doktor bize bakin pipisi burda diyor ve bizde görüyoruz ..
Ablama ve doğum yapan bir kac arkadaşıma sordum onlarda hamilelikte ne gorduyseler cinsiyet o olur dediler ...
Aranızda bunun gibi durum yaşayan var mi acaba ?
Paylaşalım lütfen çok merak ediyorum hemen biseyler almak istiyorum ama daha çok erken :KK46::KK46:
ben daha 5.haftamdayım bende erkek gördüm Rüzgarım'ı seviyordum. sağlıklı olsunlar yeter bakalım bizimkiler rüyamıza uygun olacak mı

Bende cok kiz istiyordum(bir oglum var diye)
Sonra ruyamda hep kizda erkekte gordum cok dusundugum icin :))
Rabbim insallah gonlundekini hayirli saglikli ise verir
bu arada genital nub teorisi diye bi konu var 12haftalik goruntun varsa orda yorum yapabilirler

6
bu arada genital nub teorisi diye bi konu var 12haftalik goruntun varsa orda yorum yapabilirler
6 haftalık görüntüye bakıp yorum yapanda vardı o da erkek demişti bana :)))

Aminn cnm sagol ...
12 haftalik görüntüm yok suan ayda 1 kontrolum var bir daha gidişimde öğrenirim diye umuyorum ...

Evet cnm benimde ilk olduğu için çok heyecanlıyım şimdiden doğum çantasına ne koyulur diye bakıyorum :KK76:
Sorma valla bende çok özenmicem diyorum şimdiden anneanneme battaniye modelleri gösteriyorum :)))

6 haftalık belli oluyormus valla ne biliyim burası kadınlar klubü burda herşey olabilir :)))))

Ilk hamileligimde ruyamda esmer bir bebek gormustum erkek bebekti ve sonra bir oglum olucagini ogrendim esmer bir oglum var suan cok sukur
Simdi en ufak tahminim bakalim ne olucak bebegim isin ilginc yani oglumu 12.haftada ogrenmistim bu sefer ogrenemedik cok gizemli

Banada doktor erkek demişti önce ama ben üç aylıkken rüyamda görmüştüm bir kız ve adıyla beraber
Beş aylıkken kız oldunu öğrendim çok sevindim adını rüyamda gördüğüm isim koydum

Back
X