bebegin dogum kanalina girmesi

Meraba,bugün doktor kontrolünde ayni seyi bana söledi doktorum ama rahim agzi henüz kapali dedi.Elle muayeneettigi sirada bebegin kafasina dokundugunu söledi bide :9::9:bu arada 36.haftadayim.Sen kacinci haftadasin

ayyy kafasına mı dokunmuşş... süperr yaaa :9:benimki kafasını çevirmiş aşağı doğru ama doğum kanalı ile ilgili bi şey sölemedi doktor
bi de elle kontrol etmiyo benimki. 38. haftada kontrol edecekmiş öncesinde yapılan çatı muayeneleri rahmi uyarabilir falan dedi..
amaann hepsinin yoğurt yiyişi farklı

ayyy kafasına mı dokunmuşş... süperr yaaa :9:benimki kafasını çevirmiş aşağı doğru ama doğum kanalı ile ilgili bi şey sölemedi doktor
bi de elle kontrol etmiyo benimki. 38. haftada kontrol edecekmiş öncesinde yapılan çatı muayeneleri rahmi uyarabilir falan dedi..
amaann hepsinin yoğurt yiyişi farklı

Ama rahimde aciklik varmi diye kontrol etmek zorundalarmis ,ondan her 2 haftada bir elle muayene yapiliyo.BIde 34 haftadan itibaren bögürtlen yapragi cayi ic.ben günde 3 fincan iciyorum.Dogumda rahmin hemen acilmasini sagliyo,bebisimin ebesi önerdi.Bakim 4 hafta sonra dogum insallah ,eger cabuk acilirsa sölerim sana :)

Blgs;

bebegin kafasina dokunduguna eminmisin yaa.icim kalkti walla. oyle sey olurmu gercekten? inanilir gibi degil..
ben bögürtlen cayini bilemem de Akupunktur yaptiriyorum haftada bir..bugun ikinci seansim vardi..insallah ise yarayacakk..bu arada ben 37. haftadayim ama yarindan sonra 38 e geciyorum..artik her an gelebilir,,heyecanli durum..

Meraba,bugün doktor kontrolünde ayni seyi bana söledi doktorum ama rahim agzi henüz kapali dedi.Elle muayeneettigi sirada bebegin kafasina dokundugunu söledi bide :9::9:bu arada 36.haftadayim.Sen kacinci haftadasin

AYYY Benmde cumartesi muaynem var çat muaynesi yapıcam dedi.. çok tırsıyorummmmm, çatı muyanesinden ....

asıl sorun

şimdi ağda yaptırsam bu sefer doğuma kadar küçük küçük çıkacak ve onları ağdayla alamıcam...
şimdi jiet yapsam doktorum erkek bu çatı kontrolünde ne kadar bakıyo napıyo bilmiyorum tek tük kalırsa ayıp olur...

acaba bu tüy dökücüler varya onlardan yapsam olurmu???

en sonraki hafta ağdaya giderim pırıl persil olurum ...

oooffff dert oldu içimeee

kafasına dokunabiliyosa tüy dökücüler zararlı olurmu yaaa

asıl sorun

şimdi ağda yaptırsam bu sefer doğuma kadar küçük küçük çıkacak ve onları ağdayla alamıcam...
şimdi jiet yapsam doktorum erkek bu çatı kontrolünde ne kadar bakıyo napıyo bilmiyorum tek tük kalırsa ayıp olur...

acaba bu tüy dökücüler varya onlardan yapsam olurmu???

en sonraki hafta ağdaya giderim pırıl persil olurum ...

oooffff dert oldu içimeee

walla ben kendimi bildim bileli jilet kullanirim bayanlar icin olandan..cok rahat oluyor.oyle tek tük kaliyor diye endise ediyorsan daha sik yapacaksin.ben öyle yapiyorum..iki gunde bir dus aliyorum ve jletliyorum..tertemiz.

walla ben kendimi bildim bileli jilet kullanirim bayanlar icin olandan..cok rahat oluyor.oyle tek tük kaliyor diye endise ediyorsan daha sik yapacaksin.ben öyle yapiyorum..iki gunde bir dus aliyorum ve jletliyorum..tertemiz.

sıkıntı olan artık aşşağıyı göremiyom ya =)))

tek tük kalırsa diye hihihihii

evet asagiyi bayadir görmüyorum bende :1::1::1::1::1:
iste ellerim görüyor..walla ellerim alisti..esim ben yaparim demisti ama istemedim..ben kendim ellerimle yapiyorum dokunarak..sonra esim kontrole diyor..gyate temiz :) böyle yani..öyle tüy dökücü falan sakin kullanma..agdayida bilemem..orasi cok hassas..ölsem yaptiramam..

Blgs;

bebegin kafasina dokunduguna eminmisin yaa.icim kalkti walla. oyle sey olurmu gercekten? inanilir gibi degil..
ben bögürtlen cayini bilemem de Akupunktur yaptiriyorum haftada bir..bugun ikinci seansim vardi..insallah ise yarayacakk..bu arada ben 37. haftadayim ama yarindan sonra 38 e geciyorum..artik her an gelebilir,,heyecanli durum..

EVet canim 2 doktorda ayni seyi söyledi cünkü :60: baya asagida duruyo demekki :emir_bebek:Evet senin cok yaklasmis rabbim yardimcimiz olsun

Ama rahimde aciklik varmi diye kontrol etmek zorundalarmis ,ondan her 2 haftada bir elle muayene yapiliyo.BIde 34 haftadan itibaren bögürtlen yapragi cayi ic.ben günde 3 fincan iciyorum.Dogumda rahmin hemen acilmasini sagliyo,bebisimin ebesi önerdi.Bakim 4 hafta sonra dogum insallah ,eger cabuk acilirsa sölerim sana :)

ooo ben 36 oldum benim de 4 haftam var ki :D
yarın alayım içeyim aktarlarda olur herhalll.. ama bi zararı olmasın? sen ne zamandır içiyosun?

evet asagiyi bayadir görmüyorum bende :1::1::1::1::1:
iste ellerim görüyor..walla ellerim alisti..esim ben yaparim demisti ama istemedim..ben kendim ellerimle yapiyorum dokunarak..sonra esim kontrole diyor..gyate temiz :) böyle yani..öyle tüy dökücü falan sakin kullanma..agdayida bilemem..orasi cok hassas..ölsem yaptiramam..

ağdaya alışkınım ben...

inşallah herşey planladığım gibi gider

ooo ben 36 oldum benim de 4 haftam var ki :D
yarın alayım içeyim aktarlarda olur herhalll.. ama bi zararı olmasın? sen ne zamandır içiyosun?

Ben 1 haftadan beri iciyorum canim günde 3 bardak bakalim yarari olucakmi.bide yani sira hurma yiyorum her gün 5 tane falan:49:

Hurmanın faydası nedir?

Hurmada bulunan oksitosin maddesi de, modern tıpta doğumu kolaylaştırıcı bir ilaç olarak kullanılmaktadır. Oksitosin, doğumu kolaylaştırıcı etkisi nedeniyle pek çok kaynakta "rapid birth" yani "hızlı doğum" ifadesiyle tanımlanmaktadır. Doğum sonrasında ise anne sütünü artırıcı etkisiyle bilinmektedir. Oksitosin esasen beyinde salgılanan doğum sancılarını başlatan bir hormondur. Doğum öncesi vücudun tüm hazırlıkları bu hormon sayesinde başlar. Hormonun etkisi ana rahmini oluşturan kaslarda ve anne sütünün salgılanmasını sağlayan kas yapısındaki hücrelerde görülür. Doğum esnasında ana rahminin etkili olarak kasılması doğumun gerçekleşebilmesi için son derece önemlidir. Oksitosin de, rahmi oluşturan kasların çok güçlü bir şekilde kasılmasını sağlar. Ayrıca oksitosin yeni doğmuş olan bebeğin beslenmesi için anne sütünün salgılanmasını başlatır. Hurmanın tek başına bu özelliği -oksitosin içermesi- bile Kuran'ın Allah'ın vahyi olduğunun önemli delillerinden biridir. Hurmanın tıbbi olarak faydalarının tespit edilmesi ancak yakın tarihlerde mümkün olmuştur. Halbuki Kuran'da 1400 sene evvel Allah'ın Hz. Meryem'e hamilelik döneminde hurma ile beslenmesini vahyettiği bildirilmektedir.

internette aratırsan daha detaylı bilgilere de ulaşabilirsin..

kkızlar dün muayneye gittim.. doktor şok oldu baya aşşağıya inmiş eli kulağında dedi.. fakat ben daha 37. haftaya yeni girdim...

çok erken yaaaaa...

bu arada bebişin doğum kanalına girdiğini şurdan en basit anlayabilirsin...
genital bölgede şişlik oluyor... ve göğus altınızda boşluk oluyo.. göbek baya aşşağıda duruyor..

hareket eetiğinde ince ince sancı yapıyor...

ooff çok korkuyorum..

bu haftada çalışıcam cuma gününe kadar inşallah sorun olmaz.....

doktora söyledim çalışma demedi...

ama korkuyoum

Back
X