bebeğin doğum pozisyonuna geçmesi

nil-melek033

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
487
153
103
36
37. Haftanin icindeyim. Bebegim hala dönmedi. Karnimda yan yatiyor. En son kontrole gittigimde Kafasi sag tarafimda ayaklari sol tarafimda idi. Hareketleri hala ayni sagima ve soluma vuruyor. Bu haftadan sonra doner mi? Sizinkiler kac haftalikken döndü?

37. Haftanin icindeyim. Bebegim hala dönmedi. Karnimda yan yatiyor. En son kontrole gittigimde Kafasi sag tarafimda ayaklari sol tarafimda idi. Hareketleri hala ayni sagima ve soluma vuruyor. Bu haftadan sonra doner mi? Sizinkiler kac haftalikken döndü?
Döner inşaAllah canım 39 da bile dönen var ;)

Döner inşallah benimki dönmüştü son kontrolde ve o akşam şans suyum geldi ve Rabbimin izniyle kızım doğdu seninde inşallah düzelir

merak etme canım erken dolmasından iyidır bu durum ben annemin karnında 10 aylık durmuşum hiç niyetim yokmuş kafam yukardaymis sonra ilaç ile serum ile direk dönmüşüm ve doğmuşum hiç bir sorunum da yok çok şükür:)

merak etme canım erken dolmasından iyidır bu durum ben annemin karnında 10 aylık durmuşum hiç niyetim yokmuş kafam yukardaymis sonra ilaç ile serum ile direk dönmüşüm ve doğmuşum hiç bir sorunum da yok çok şükür:)
Masallah iyi durmussun ☺☺ rabbim hayirlisi ne ise onu nasip etsin insallah ☺

Evet canim sikma canini son anda bile donebilir. Allah hayirli saglikli bir avazda dogum nasip etsin insAllah.

Back
X