Çok zor bir süreç. Rabbim kimsenin başına vermesin o çıkmaza girmeyi. Benim herşeyim normaldi ama 2 li testi boşluğuna gelip yaptırdık eşimle tüm hayatımız alt üst oldu diyebilirim. Daha sonra doktoru dinlemeden amniyo sıvısı aldırdım,o bana kandan bakalım şu kadar paraya diyordu çünkü. Çok şükür o da temiz geldi. Büyük bi ihtimal seni doktorun ya kan ya cvsya da sıvı alımına yönlendirir. Özelde dışarıda ki polikinlikşer de bu işe girişirsen eğer öğrenicem deyip aman diyeyim sadece bir para tuzağı. Bu işin ustaları perinatologlar. Ben prof a yaptırdım kadın doğum hastanesinde neler neler dedi dışarıdaki insanlar bana kaybedeceksin bebeğini o bu şu. Binlerce kez şükürler olsun yaşama tutunduk kızımla çok ağladık çok yıprandık ama.
Şöyle ki ben yine malesef covid sebebiyle en yakın hastaneyi tercih ettiğimden zaten bunlar başıma geldi,bi kaç kontrole daha gittim 2li teste sadece benim bu şekilde riskli çıktığımı söylerken bir başkasına daha çıkartıp malesef bebeğinikaybetmişti ve bunu bize anlatıyordu.
Senin ki de ultrasondan çok ince detaylar bunlar,anlatma sebebim her zaman gönlünü ferah tut dualar et evrene pozitif yolla. Özellikle bilinçaltının gücü kitabını bulabilirsen oku. Ya d abu tarz kitaplar oku. Yeri geldi mı ağla rahatla ama sağlam adımlar at. Eşinle en büyük destekçi olun. Eğer ki yapılması gereken aşamalara karar verirseniz bu açıdan sakin işin ehlilerinden vazgeçme. Kesinlikle bir kadın doğum hastanesinde yaptır. Allah'ın izni ile mercimekte zaten inşallah hiç birşey yoktur,dualarım sizinle . Mercimeğe de güzel annesine de selamlar