bebegin esi agizda olmasi

Bikere üzülme kötüye yorma benimde öyleydi daha cinsiyeti yeni belli olcak ti biraz kanama oldu bi korku hastaneye gittik eşi asagida dedi iğne yaptı dinlen ağır kaldırma dedi.zamanla çıkar dedi seninde zamanla çıkabilir Sakin ağır kaldırma ilişkiye girme moralini iyi tut ayaklarını uzat yat sev karnını konuş bu günler gecicek çoğumuz yaşadık bu günleri şimdi önümüzde pir pir koşuyor hiç üzülme bebegini stres yapma
ameliyatn nasl gecti aceba kacnci haftada dogmyaptn

Bikere üzülme kötüye yorma benimde öyleydi daha cinsiyeti yeni belli olcak ti biraz kanama oldu bi korku hastaneye gittik eşi asagida dedi iğne yaptı dinlen ağır kaldırma dedi.zamanla çıkar dedi seninde zamanla çıkabilir Sakin ağır kaldırma ilişkiye girme moralini iyi tut ayaklarını uzat yat sev karnını konuş bu günler gecicek çoğumuz yaşadık bu günleri şimdi önümüzde pir pir koşuyor hiç üzülme bebegini stres yapma
ameliyatn nasl gecti aceba kacnci haftada dogmyaptn

Yok canım spinal sezeryan oldum. Bebeğin çıkması 5 dk sürdü ama sonrası daha uzundu. Çünkü plesenta rahime yapışmıştı bende. Kızım 4 yaşında ve sağlıklı çok şükür. Dinlen bol bol takma kafana.
cok sagolcanm hissediyomusn dikisleribebegn cikisini vs

cok sagolcanm hissediyomusn dikisleribebegn cikisini vs
Yok canım. Yani dokunduklarını,çektiklerini falan hissediyorsun ama acı yok. Artık devlet hastanelerinde bile epidural ya da spinal yapılıyor. Korkma hiç, keyfini çıkar.
Bebeğin çıkışını hissediyorsun. Bir anda içinde bir boşluk oluyor :)

Yok canım. Yani dokunduklarını,çektiklerini falan hissediyorsun ama acı yok. Artık devlet hastanelerinde bile epidural ya da spinal yapılıyor. Korkma hiç, keyfini çıkar.
Bebeğin çıkışını hissediyorsun. Bir anda içinde bir boşluk oluyor :)
hic sezeryan dusunmemistim ilkim normaldi hep korktm sezeryandan ama iste hangisi saglikliysa o olsn ikimiz icnde dogmdan sonra o agrilar falan diks izi faln ama tek istedgm bebegime ve bana bi zarar gelmeden kurtulalm insallab

hic sezeryan dusunmemistim ilkim normaldi hep korktm sezeryandan ama iste hangisi saglikliysa o olsn ikimiz icnde dogmdan sonra o agrilar falan diks izi faln ama tek istedgm bebegime ve bana bi zarar gelmeden kurtulalm insallab
İnşallah canım. Dikiş izini falan düşünme. 16 ay arayla iki sezeryan oldum dikişim dikkatli bakmazsan görünmüyor bile.

cok sagol canm ama dr bebegn esi agzda dedi yapcak bisey yok ilaca falan yok bunun icn agr kaldrma vs vs dedi cok korkuyorm nette okudgm kadar anne ameliyat sirasinda cok kan kaybedermis dakikalar icinde tum kanini kaybedermis dr benden yarn icn kan tahlili istedi aceba bunun icinmi istedi cok korkuyorm insallah ikimizede birsey olmaz dua edn nolursun 1 buck yasinda da kizm var onda oyle bisey olmamisti genelde erkek bebeklerde oluyomus

Okuma bunları boşuna. Tr de doktorlar sezaryen konusunda dünyanın en iyileri. Hepsi sürekli sezaryen yapıyor. Plesentanin rahim ağzının neresinde olduğu vs önemli zaten. Ameliyatın tehlikeli olup olmayacağı konusunda. Detayları söylememiş doktor. Esi asagida demis. Bu sadece normal dogum olmaz sezaryen olacaksin demektir o kadar. Daha detayli bilgi icin riskli gebelik uzmanina bir perinatologa gidebilirsin. İnternete araştırıp boşuna kafanı karıştırma lütfen.

Sadece ağır kaldırmamak değil aktivitelerini de kısıtlama lazım. Yani çalışıyorsan rapor al. Yürüyüş yapıyorsan yapma vs. Temizlik yapma bir yardımcı tutun. Onun dışında bişey olmaz korkacak çok bişey yok.

sezaryandan korkma. yazilanlara takilma. normal dogum kadar kolay hatta ondan daha kolay geciren de var. endiselenme.

kizlar cok moralim bozuk 25 haftalik gebeyim bugun az once hastaneden geldik kontrolden dr bebegin esi agizda erken dogum tehtidi var dedi iliski yasak dedi zaten cok dikkat ediyoruz allahtan kasilmalarim vardi agrilarim vardi ama kanamam olmadi hic cok sukur dr erken dogum olur dedi suan cok uzgunum allah rizasi icin dua edin erkek bebeklerde daha cok olurmus bu boyle olup erken dogum yapan veya tanidiklariniz varmi
kizlar cok moralim bozuk 25 haftalik gebeyim bugun az once hastaneden geldik kontrolden dr bebegin esi agizda erken dogum tehtidi var dedi iliski yasak dedi zaten cok dikkat ediyoruz allahtan kasilmalarim vardi agrilarim vardi ama kanamam olmadi hic cok sukur dr erken dogum olur dedi suan cok uzgunum allah rizasi icin dua edin erkek bebeklerde daha cok olurmus bu boyle olup erken dogum yapan veya tanidiklariniz varmi
Benimde bu sıkıntım vardı dikkat ettim 36+5 TE dogurdum dikkat edersen sıkıntı olacağını zannetmiyorum morelini yüksek tut zamanında hayırlı doğumlar dilerim

Back
X