Bebeğin eşi aşağıda olanlar 😪

sevdaxx45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2019
1.345
666
123
29
Hanımlar merhaba ben 7 yıl sonra hamile kaldım çok şükür 11+6 haftalık hamileyim Pazartesi doktora gittim kontrollüm vardı ve doktor bana bebeğin eşinin rahimi kısmen kapattığını söledi ilerki haftalarda yukaru çıkıp çıkmadığını kontrol edicez dedi ve ben her hangi bir bilgim olmadığı için bir şey de soramadım eve gelip netten araştırınca çok kötü şeyler yazdığını gördüm ve çok moralim bozuldu istemsizce ağlıyorum 7 yıldır bu anı bekledim ve çok üzgünüm benim gibi başına gelen arkadaşlardan rica ediyorum bana moral verin bu durumu atlatıp bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşan varmı

2kizimda da ayni durumu yasadim arkadasim uzulme. Bol bol dinleneceksin mutlaka, bacaklarini yuksege koyup uzan surekli. Igne ve ilac vermistir muhtemelen doktor. Insallah gecikmeden normale doner❣

Kötü birşey değil korkmayın bende aynı sorunu yaşadım ama benim 35.haftada doktor söyledi öyle olduğunu sadece normal doğum yapamazsın riskli demişti sezeryan doğum yapmıştım

2kizimda da ayni durumu yasadim arkadasim uzulme. Bol bol dinleneceksin mutlaka, bacaklarini yuksege koyup uzan surekli. Igne ve ilac vermistir muhtemelen doktor. Insallah gecikmeden normale doner❣
Hayır cnm ilaç veya iğne vermedi ve bni hiç bir şekilde bilgilendirmedi sadece düzelmez ise sezaryen olursun dedi bende iki gündür aykalarım altına yastık koyup dinleniyorum ama bu seferde bebeğe zarar veririm die içim içimi yiyor

24.haftaya kadar yukarı çıkar bol bol dinlenin.Eğer çıkmazsa bu sadece sizin doğum şeklinizi değiştirir sezaryen olursunuz.

Kötü birşey değil korkmayın bende aynı sorunu yaşadım ama benim 35.haftada doktor söyledi öyle olduğunu sadece normal doğum yapamazsın riskli demişti sezeryan doğum yapmıştım ❤
Banada sezaryen doğum yaparsın dedi ama nette çok kötü şeyler okudum ne yapacağımı bilmiyorum 7 yıldır bekliyorum henüz 24 yaşındayım

Bebeğime bir şey olur die çok üzülüyorum
Hayır bebeğe bir zararı yok.Kanama olmaması için progestan kullanabilirsiniz.24.haftaya kadar o yukarı çıkar.Çıkmazsa çok da önemli değil bebeğe sorun olmuyor merak etme.

Hayır bebeğe bir zararı yok.Kanama olmaması için progestan kullanabilirsiniz.24.haftaya kadar o yukarı çıkar.Çıkmazsa çok da önemli değil bebeğe sorun olmuyor merak etme.
Progestan kullanıyordum ama onu kesti doktorum çok şükür kanamam veya lekelenmem yok çok zor bir durum Rabbim bizlere yardım etsin

Banada sezaryen doğum yaparsın dedi ama nette çok kötü şeyler okudum ne yapacağımı bilmiyorum 7 yıldır bekliyorum henüz 24 yaşındayım
İnternete her yazan şeye aldanmayın herkesin hikayesi başkadır içiniz ferah olsun. 38.haftada doğum yaptım hiçbir sıkıntı yaşamadım, en iyi bilgiyi doktorunuz verecektir size stres yapmayın

İnternete her yazan şeye aldanmayın herkesin hikayesi başkadır içiniz ferah olsun. 38.haftada doğum yaptım hiçbir sıkıntı yaşamadım, en iyi bilgiyi doktorunuz verecektir size stres yapmayın
Çok teşekkür ederim size kaçıncı haftada söledi doktorunuz aşağıda olduğunu ve hiç kanamanız ve kasık ağrınız oldumu acaba teşekkür ederim şimdiden

Çok teşekkür ederim size kaçıncı haftada söledi doktorunuz aşağıda olduğunu ve hiç kanamanız ve kasık ağrınız oldumu acaba teşekkür ederim şimdiden
Bana 35.haftada söyledi doktor yukarı çıkabilir demişti ama çıkmadı herhangi Bi kanama olmamıştı ama son haftalarda yürümem zorlaşmıştı oda bebek baskı yaptığı içindi, gayet sağlıklı bir şekilde kucağıma almıştım oğlumu doktorunuz size gerekli bilgileri verir zaten içiniz ferah olsun

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız Rabbim evladınızı size bağışlasın banada kucağıma sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…