Bebeğin eşi

Ela_12

Kadın..Aşka vurgun,deli sarmaşık..
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
619
545
53
14+6 günlük hamileyim plesenta internal servikal os mesafesi 0 mm cikti Dr açıklama yapmadı daha erken dedi eşi asagida mi yapışık mi anlayamadim yapışık olanlar doguma kadar duzelmiyomus nette çok kötü şeyler okudum bebeğim ve ben tehlikeye girebilirmisiz çok korkuyorum bide zAten panik bir insanım simdi daha da korkuyorum doğumdan:KK43:

Acaba beni rahatlatabilecek olan var mı sonradan düzelir mi gercekten

Daha erken.duzelir belki. Benim de öyleydi hafta ilerledikçe sıkıntı kalmadı. Yerine çıktı eş.

Daha erken.duzelir belki. Benim de öyleydi hafta ilerledikçe sıkıntı kalmadı. Yerine çıktı eş.
Teşekkür ederim Rahime yapışık olanlar duzelmiyomus asagida olanlar cikabiliyomus benimki 0 mm ne demek onu anlayamadim ama Dr bekle dedi demekki çıkar herhalde dimi yoksa çok umut etme derdi eğer yapışık olsaydi

Teşekkür ederim Rahime yapışık olanlar duzelmiyomus asagida olanlar cikabiliyomus benimki 0 mm ne demek onu anlayamadim ama Dr bekle dedi demekki çıkar herhalde dimi yoksa çok umut etme derdi eğer yapışık olsaydi
evet. Doktor seni illaki yönlendirir merak etme. istersen ara sor. Anlayışla karşılayacaktır merakini. Saglikli bir sekilde doğurmak için elinden geleni yapar. Gebelikte sakinlik önemli bence.

evet. Doktor seni illaki yönlendirir merak etme. istersen ara sor. Anlayışla karşılayacaktır merakini. Saglikli bir sekilde doğurmak için elinden geleni yapar. Gebelikte sakinlik önemli bence.
Evet haklısın soracağım Sağol cevap için sakin olmaya caliscam olumlu düşüncem

Zaten genelde.bu haftalarda çıkıyor bu teşhis ..zamanla yerine.kayıyor plesanta.

Peki bu haftalarda herkesin mi böyle oluyor yoksa çok Nadir kişilerin mi bu şekilde oluyor bilgin var mi
hayır yok. Ama bence öyle bir sanri oluyor. Çünkü daha alan dar. Neyin nerede olduğu tam belli değil. Teknoloji de bir yere kadar :dondurma:

hayır yok. Ama bence öyle bir sanri oluyor. Çünkü daha alan dar. Neyin nerede olduğu tam belli değil. Teknoloji de bir yere kadar :dondurma:
Oh rahatladim valla ya :anneadayı: bence benimki de çıkacak ben inanıyorum allahım duy sesimi korkak kuluna yardım et :dua:

merhaba kızlar,
bende 20+4 detaylı ultrasonda doktor plasenta ön duvarda dedi ama başka bir şey demedi nette de bir sürü kötü şey yazıyor :( ne anlama geldiğini bileniniz var mı? pazartesi yine gideceğim doktora sorucam o gün ama meraklandım açıkçası

merhaba kızlar,
bende 20+4 detaylı ultrasonda doktor plasenta ön duvarda dedi ama başka bir şey demedi nette de bir sürü kötü şey yazıyor :KK43: ne anlama geldiğini bileniniz var mı? pazartesi yine gideceğim doktora sorucam o gün ama meraklandım açıkçası
Eger doktor kokutmadiysa korkma bana açıklama bile yapmadı sanırım yer değiştirecek zamanla o yüzden bişey demiyorlar ilk günler bende çok üzüldüm ağladım ama bebek huzursuz oluyor bekleyelim inşallah zamanla yukarı cikacaktir böyle olanların %90 i cikiyormuş

Eger doktor kokutmadiysa korkma bana açıklama bile yapmadı sanırım yer değiştirecek zamanla o yüzden bişey demiyorlar ilk günler bende çok üzüldüm ağladım ama bebek huzursuz oluyor bekleyelim inşallah zamanla yukarı cikacaktir böyle olanların %90 i cikiyormuş
yok sadece ön duvarda dedi onuda banamı dedi yoksa formu dolduran asistanınamı dedi çok anlamadım o kısmıda ama meraklandımda sonra internetten bakınca şok oldum açıkçası ama inşallah dediğin gibidir içime su serptin çok teşekkür ederim

yok sadece ön duvarda dedi onuda banamı dedi yoksa formu dolduran asistanınamı dedi çok anlamadım o kısmıda ama meraklandımda sonra internetten bakınca şok oldum açıkçası ama inşallah dediğin gibidir içime su serptin çok teşekkür ederim
Ne demek rahatlattiysam ne mutlu bana.ben ilk günler çok ağladım sonra dedim kendine gel Dr korkutmadi bebek etkilencek şimdi iyiyim olumlu düşünüyorum sen de öyle yap düzelecek bence ikimizinki de hayırlı dogumlar

Ne demek rahatlattiysam ne mutlu bana.ben ilk günler çok ağladım sonra dedim kendine gel Dr korkutmadi bebek etkilencek şimdi iyiyim olumlu düşünüyorum sen de öyle yap düzelecek bence ikimizinki de hayırlı dogumlar
amin Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

O herkeste degisiyor diye biliyorum benim 14.cü haftada aşağıdaydi 22.ci haftada çıkmıştı Dr demişti ilerleyen zamanlarda çıkıyor bazininki doguma yakın çıkıyor endise etmeyin son anda bile çıkan var

Back
X