Bebegin eşinin önde olması????

helenbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
1.116
431
38
33
Arkadaşlar 18 haftalığım biraz önce doktordan çıktım bebegin eşi ondeymis böyle olan var mı?? Geri yukarı çıkar mı bir sıkıntı olur mu ya ?? Doktor dikkat et birşey olmaz dedi ama yinede tecrübeli insanlar benim için daha iyi...

Benimki de önde. Önde olması değil aşağıda olması problem olur. Önde olması normal birşey

benim ikinci çocuğum da öyleydi.
zamanla yer değiştiriyor büyük ihtimalle.
kanama vs gibi seyler olursa dikkat ve takip gerektirebilir.doktorun tavsiyesine uyun.
esinizden de bir müddet uzak durun bana bunlari söylemişti.
umarim saglikla kucağıniza alırsınız
korkmayin zaten doktor takip eder durumunu ona göre bilgilendirir
stres yapmayin.guzel hamilelikler hayirli doğumlar dilerim:)

Teşekkür ederim canım amin inşallah...

aynen benimde oyle 23 haftaligim duzelebilir de dendi bilmiyorum artik

BEnim çıktı çok şükür canım seninde çıkar Allah'ın izniyle. Hatta 18. Haftada gittiğimde rahme yapışıklığı ayrılmıştı sadece hala aşağıdaydı çıkmaya başlamış demişti Dr. 20 de çıktı şükür

:) olur mu canım öyle şey :))
Ben 8 aylık hamileyim ne aynı şeyi seninki aşağıda olmasın ve doktorun ikisine de önde diyor olmasın. Bir araştır istersen
Ay inşallah öyledir.dedigin gibidir.doktor önde dedi canım assagida demedi.kanaman olabilir dedi.coxugun önünde dedi hatta.insalllah dediğin gibidir.yada doktorun salaklığı...

Ay inşallah öyledir.dedigin gibidir.doktor önde dedi canım assagida demedi.kanaman olabilir dedi.coxugun önünde dedi hatta.insalllah dediğin gibidir.yada doktorun salaklığı...
Canım doktor ikisi için de önde diyor olabilir. Eğer kanaman olabilir dediyse sen dikkat et.
Bana ilk önde dediğinde özelliilkle sormuştum doktoruma anlatmıştı bana. Benimkinin rahim ağzıyla alakası yok belki seninki rahim ağzına çok yakın veya biraz kapatmış şekildedir. Ama öyle olsa da zamanla yukarı çıkıyormuş

Ayy inşallah canım amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…