• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin gece sık uyanması

guleyyy

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
92
Puanlar
18
Merhaba kızlar bebeğim 10 aylık. ilk 8 ay hep eşim uyuttu ben emzirdim o sallardı o zamanlarda sık uyanırdı 2 saatte bir uyanmak sık değilmiş gerçi ama ilk uyanmasında ben emziriyorsam ikincisinde eşim kalkar sallardı en azından uyuyabilirdim. 7-8. ayında bir şeyler oldu çocuğa eşim aldığı anda çığlık kıyamet ilk gündüz uykuları bana geçmeye başladı sonra gece uykuları ardından emmeden uyumamaya başladı ki emerek uyumamıştı o zamana kadar hiç. Neyse şimdi 40-50 dk da bir kalkıyor eşim alırsa daha çok kafayı yiyor meme diye ortalığı yıkıyor o yüzden geceleri artık tekim. Daha hiç dişi çıkmadı acaba diş mi onu böyle yapıyor diyorum ama hala bir şey yok ve son 2 haftadır rezalet bir hal aldı her şey. Birlikte uyuyoruz bu arada bu da 6. ayından sonra başladı yanımda daha uzun uyuduğunu fark ettim ben de uyumak uğruna devam ettim. Varlığına her şeye çok minnettarım böyle de sanki şikayet ediyormuş gibi hissediyorum üzülüyorum ama çok yorgunum üzgün hissediyorum uyku eğitimi de düşündüm ama bebeğim meme diye ortalığı yıkarken nasıl dayanabilirim bilmiyorum ne zaman geçiyor anneler:(

Canım konu başlığını okuduğumda bebeği acaba 10 aylık mı diye işimden geçirdim 😂 gerçekten 10 aylıkmış benim kızım da 10 aylık diş çıkarma sürecinde normalde uykuları çok düzenlidir ama bir aydır yanımda yatırıyorum 10-20 dakika ya da yarım saatte bir yatıp emip tekrar uyuyor. Benimki geçen hafta diş çıkardı seninki de muhtemelen dişten dolayı yapıyordur canım merak etme bizimki de öyle. Hatta diş çıkardım mememi ısırmaya bile başladı diş çıkarmıyor diye üzülüyordum 😊

Canım konu başlığını okuduğumda bebeği acaba 10 aylık mı diye işimden geçirdim 😂 gerçekten 10 aylıkmış benim kızım da 10 aylık diş çıkarma sürecinde normalde uykuları çok düzenlidir ama bir aydır yanımda yatırıyorum 10-20 dakika ya da yarım saatte bir yatıp emip tekrar uyuyor. Benimki geçen hafta diş çıkardı seninki de muhtemelen dişten dolayı yapıyordur canım merak etme bizimki de öyle. Hatta diş çıkardım mememi ısırmaya bile başladı diş çıkarmıyor diye üzülüyordum 😊
Ay size kocaman sarılıyorum 🫶 tek dileğim diş olması kızımın huyunun bu olmaması. Bir yerlerde yanlış mı yaptım diye tedirgindim umarım dişiyle birlikte düzelir 🥲

Ay size kocaman sarılıyorum 🫶 tek dileğim diş olması kızımın huyunun bu olmaması. Bir yerlerde yanlış mı yaptım diye tedirgindim umarım dişiyle birlikte düzelib nde

Ay size kocaman sarılıyorum 🫶 tek dileğim diş olması kızımın huyunun bu olmaması. Bir yerlerde yanlış mı yaptım diye tedirgindim umarım dişiyle birlikte düzelir 🥲
Sarıldım canım kocaman 🤭 merak etme diş ten dolayı canım bir aydir yanımda yatıyor saat başı memede bide ısırıyor oyun oynuyor yandım valla.😂

Back
X