Bebeğin gelişimi durdu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esnm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
6+2 kalp atışı için erken olabilir. Özeldeki doktorunuza tekrar gidin 🙏🏻🙏🏻
Ama neredeyse 3 4 hafta oldu ilerlemiyor 6 hafta da kaldı canım ilerlese sıkıntı olmazdi ama nasip artık bugün de kahverengi akıntı geldi çok az bilmiyorum acaba düşüyor mu ki

Canım benim bebeğimin gelişimi durmuştu demiştim bugün kahverengi bir akıntım geldi acaba düşüyor mu ki canım adet tarihim normalde bu aralar ondan mı acaba
Adet tarihinle ne alakası var ki, sonuçta sen hamileydin adet tarihinle bir bağlantın kalmadı artık. Tekrar doktora gittin mi yakın zamanda ölçüm yada kalp atışına bakıldı mı?

Adet tarihinle ne alakası var ki, sonuçta sen hamileydin adet tarihinle bir bağlantın kalmadı artık. Tekrar doktora gittin mi yakın zamanda ölçüm yada kalp atışına bakıldı mı?
Devlete gittim devletteki gelişimi durmuş dedi aldırmadım özele gideyim dedim birde özelde alttan kalp atışı duyulmustu ama bilmiyorum ki ne olucak canım adet tarihin geldiginde normal de akıntı olur dediler doktor var bir tane ona sordum öyle söyledi

Devlete gittim devletteki gelişimi durmuş dedi aldırmadım özele gideyim dedim birde özelde alttan kalp atışı duyulmustu ama bilmiyorum ki ne olucak canım adet tarihin geldiginde normal de akıntı olur dediler doktor var bir tane ona sordum öyle söyledi
Bir hafta sonra tekrar özeldeki doktora gidicem demiştin sanırım, ne zaman gidiceksin ?

Pazartesi günü Anca sıra bulabildim doktora
Pazartesi gittiğinde belli olur durum, kahverengi akıntıda sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Düşük gibi durumlarda kırmızı kan gelmesi problem sanırım. Eğer kırmızı kan gelirse hiç beklemeden git başka bir doktorada olsa, inşallah güzel haberlerini alırız

Pazartesi gittiğinde belli olur durum, kahverengi akıntıda sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Düşük gibi durumlarda kırmızı kan gelmesi problem sanırım. Eğer kırmızı kan gelirse hiç beklemeden git başka bir doktorada olsa, inşallah güzel haberlerini alırız
İnşallah canım benim pek ümidim kalmadı ya ilerlemiyor ilerlese sıkıntı yapmiycam ama devletteki kürtaş dedi ya büyük ihtimalle kürtaş olurum pazartesi günü rabbim inşallah bir mucize verir🤲

Merhabalar bende aynı durumu yaşıyorum ne yaptınız merak ettim

Back
X