Bebeğin gelişiminin haftasndan geri olanlar.

Tutimpoyraz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
214
74
13
32
Kızlar bn adetme göre 37+5 günlük hamileyim ultrasnda 36+4 gözüküyo. Çock gayet sağlklı dedi doktr ama kilosu 2978. Zatn ilk çocgmda 2450 dgmştu. Doktr buda o kiloda olur dedi. Saglklı olsn kilosu srn diil de şmdi merk ettgm doğm sata göre mi oluyo ultrasona gre mi oluyo .

Kızlar bn adetme göre 37+5 günlük hamileyim ultrasnda 36+4 gözüküyo. Çock gayet sağlklı dedi doktr ama kilosu 2978. Zatn ilk çocgmda 2450 dgmştu. Doktr buda o kiloda olur dedi. Saglklı olsn kilosu srn diil de şmdi merk ettgm doğm sata göre mi oluyo ultrasona gre mi oluyo .
Merhaba, aynı konuyu ben de cok merak ediyordum. Çünkü benim bebegimde en basindan beri 2-3 hafta önden gidiyor ultrasona göre ve erken dogum riskim var. Bebegin ne zaman geleceğini bilemeyiz ama doktorlar dogum için satı baz alıyor.

İnşaAllah o zamn sata gre okur doğm. Benim korktuğum bide şu ki 40 haftayı doldrmsna ragmn doğmamadı. O zamn kfsm baya karısr. Çnkü sata göre 40 iken ultrasna gre 39 oşuck bi sorun olur mu acaba o zamn :s

İnşaAllah o zamn sata gre okur doğm. Benim korktuğum bide şu ki 40 haftayı doldrmsna ragmn doğmamadı. O zamn kfsm baya karısr. Çnkü sata göre 40 iken ultrasna gre 39 oşuck bi sorun olur mu acaba o zamn :s
Böyle durumlarda 41 haftaya kadar bekliyorlar doğumu canım kuzeniminde öyleydi 41+2 de doğurdu endişe etme

Aman iyi o zamn. İnşaAllah zamannda doğar zaten bi an önce doğsn istyrm :) çok teşekkr ederm hiç diilse geçse bile aklmda bişi kalmicak. Devlette pek bişi demiyo doktrlar sorsanda agznn ucuyla cevap veriyolar. Çok sağolun cevabnz için :anneadayı:

Sat a gore canim dogum oluyor benimde 2 hafta onden gidiyordu degisen bisey olmadi 39+3 de sezeryan oldum

Back
X