Kızlar merhaba bugün randevum vardı ve bebeğim tam üç hafta ileride çıktı. Normalde 24+4 iken bebis 27 haftada çıktı. Yarın şeker yükleme testini yapacağım inşallah bir sorun çıkmaz. Sizce şeker dışında başka bir şeyden kaynaklanıyor olamaz mı? Mesela genetik gibi? Benzer durumda olan var mı? Doktor biraz korkuttu beni olması gerekenden daha erken almak zorunda kalabiliriz doğuramazsın bu bebeği dedi bana
Kızlar merhaba bugün randevum vardı ve bebeğim tam üç hafta ileride çıktı. Normalde 24+4 iken bebis 27 haftada çıktı. Yarın şeker yükleme testini yapacağım inşallah bir sorun çıkmaz. Sizce şeker dışında başka bir şeyden kaynaklanıyor olamaz mı? Mesela genetik gibi? Benzer durumda olan var mı? Doktor biraz korkuttu beni olması gerekenden daha erken almak zorunda kalabiliriz doğuramazsın bu bebeği dedi bana
Başka bir doktora da görün bence bazen doktorlarda yanlış yapabiliyor çocuğa şeker yüklemesi ne kdr doğru bilmiyorum ben yaptırmamıştim siz bilirsiniz yine de bazen ultorasonlarda da önde çıkıyor bana da demişti mesela bir hafta 2 hafta önde halbu çocuk normaldi yani
Ailede iri bebek öyküsü var mı? Ya da anne baba olarak sizleri ve kardeslerinizi vs goz önüne alırsak yapılı kimseler var mı Ailede? Genetik de olabiliyor böyle şeyler çünkü. Bi de belki ölçüm hatası yapıldı?