Bebeğin geriden gelmesi lütfen bakın

gerigelenmektup

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
157
33
98
40
arkadaşlar benim son adet tarihim 2 temmuz ama doktorum bunu 9 temmuz diye değiştirdi.Gelişiminin en baştan beri bir hafta geriden geldiğini ama gelişiminin hareketinin kalp atışı Ve suyunun çok iyi olduğunu söyledi .hem geriden hem çok iyi nasıl oluyor anlamadım ben

Döllenme geç olmuştur olabilir benimki de 10gün geriden geldi. Şimdi kilolu bile 2haftaya kadar gerilik normal sayılıyor yani. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi

Benimde gwriden geliyodu geç döllenmesir.. iyiyse daha be istiyosun çok kafana takma sitres yapma

Bende de geç döllenme var 1 hafta geriden geliyor. Bazen gününü yakalıyor bazen geride kalıyor. Sağlığı yerinde, gelişimi iyi olsun yeterli. 1 hafta geç doğar en kötü

benimde en baştan beri hep geri .daha bugün gittim doktora aynı şekilde 20 ağustos olan adet tarihimi 1 eylül olarak değiştirdi. 10 gün geri benim bebeğimde. doğum tarihi de ona göre belirlenecek dedi

Benim de geç döllenme adet dongum 40 gündü .Herkes 15.gün yumurtlarken ben 25.gün yumurtlamistim. Adet tarihim de 4 martken 14 mart olarak değiştirdi doktorum.O tarihe göre bile 1 hafta oynaması normal diyor.

Adet tarihim hiç değişmediği için anlayamadım geç döllenme nedir

Normalde adetin 15. Günü gibi döllenme olur (ortalama gün söyledim) ve gebelik buna göre hesaplanır. Ama bazen daha geç döllenebilir. Mesela sizinki 20. Günde döllenmiştir o yüzden de adet tarihini ona göre yazıp ilerde kafa karışıklığı olmasın istenir.aslında Adet tarihinizle ilgili değil yani. Tamamen yumurta ve spermin buluşmasıyla ilgili ve endişe edeceğiniz birşey yok. Siz canınızı sıkmayın bebeğinizin sağlıkla büyüyeceğine İnanın yeter.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Amin ve çok teşekkür ederim iyi dilekler için,bir haftayı bu kadar çok takmamın sebebi belki de bitmeyen bulantı kusmalar...
1 hafta da olsa çok önemli benim için.o zaman bugün 17.haftam bitiyor yarın 4.ay doluyor Ve ben bulantı kusma tiksinmeden aklımı oynatmak üzereyim Artık lütfen dua edin bana normal hayatıma dönmek istiyorum

Geriden gelir ileriden gider.... doğuma kadar inişler çıkışlar. Bulantı kusmalari da yapmamaya calisin. 9 ay boyunca yasayan da var bulantilari. Tadını çıkarın kusmanin bile.

Hamileliğin ilk haftasından beri, adet tarihini hesaba katınca 4 hafta geriden. Bebek iyiyse bir sorun yok kafana rakama kötü bir durum değil seninki gayet olağan bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…