Bebeğin geriden gelmesi?

tstylmnb12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
68
8
8
29
İyi günler son adet tarihime göre 11 haftalık olması gerekiyor bebeğimin fakat ultrasonda bu zaman kadar hep 7-8 günlük bir oynama oldu. Doktor son adet tarihimi değiştirdi bugün doktora gittim değiştirilen adet tarihimle arasında 1-2 gün oynama var yine bu normal mi? Yaşayan var mı? Şuan 10+1 ve değiştirilen adet tarihimde 10+3

Benim de sata gore 7 haftalik olmasi lazim ama 5+4 gunluk görünüyor ultrasonda. Doktor gec dollenme diyor boyle durumlar icin. Doktorunuza sormadiniz mi neden tekrar degismis olabilir diye? Siz gonlunuzu ferah tutun bir sorun yoktur insallah.

Geç döllenme diyor doktor,fakat ben hem özele hem devlete gidiyorum kafam sürekli karışıyor acaba ultrason değişikliğinde etkilermi gün sayısını bilemiyorum.. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı..

Merhaba benimde 6+2 ama 5+0 görünüyor adetlerim 30 günde bir oluyor. Şuan gebeliğimiz nasıl acaba ? Sorun oldu mu çok endişeliyim

Merhaba benimde 6+2 ama 5+0 görünüyor adetlerim 30 günde bir oluyor. Şuan gebeliğimiz nasıl acaba ? Sorun oldu mu çok endişeliyim
Gayet normal ilerliyor cok sukur 15 haftalik su anda. Adete 2 gun kala yumurtlamisim o yuzden son adet tarihime gore tutmuyor ultrason. 10 gun ileri kaydetti doktor son adeti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…