Arkadaslar bende benzer durumlar yasiyorum ilk basda betam duzgun artti 2000lere kdr sonra kese görüldü vajinal muayneyle sonra 8 gun boyunca dha betaya falan gerek duyulmadi duzgun artmisti ve kese gorunmustu cunku baska bi doktora gittim 8 gun sonra beta bakmak istedi doktor 32binlerde beklerken 6 bin cikdi sokoldum 3gun sonra tekrar bakdirayim dedim bu sefer kendiligimden bakdirdim arttiysa moralim duzelsin die 6700 olmus yine duzgun artmamis ama ilk baslarda sorunsuz artmisti 6.haftaya girdim kesede yolk sac goruluyordu en son bi sikinti yokdu kese boyu 9.8mm di 5 haftadan sonra yani bu son hafta hic bir artis olmamis betamda sagliksiz oldugunu dusunmeye basladim ck uzgunum doktorlar kese gordukden snra beta onemsiz diyorlar ama sonuc olarak milim milim artiyor olmasi bi sorun okdugunu ortaya koyuo yeterince hani 2 kat artmaz ama ona yakin artar %50artar en kotu ole bisey degl bu 5.haftadan snra beta tamamen yavasladi.Varmi ilk basda betasi duzenli artip sonradan yavaslayan :/ 8 ay oncede dis gebelik gecirmistim :/