Bebeğin hareketleri yok gibi:((((

xx_pitircik_xx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
303
57
38
33
17 haftalık hamileyim geçenlerde hissetmiştim ama dün sabahtan şimdiye hiç birşey hissetmiyorum Çok korkuyorummmm lütfen birşeyler yazın ben mi yanılıyorum ne yapmam lazım

tam hisstetmen icin erken tatlim. sakin ol. bu haftalarda belirgin hissedemezsin.20 haftadan sonra netlesiyor

bu durumdan hiç anlamam ama çok tedirgin oluyorsanız doktorunuza telefon açabilir yada gidip durumunu kontrol ettirebilirsniz

O daha cok kucuk zor hissedersin het zaman oynaz zaten tatlu bisey ye yat biraz sirt ustu yay elini karnina koy biraz yanlarina yat oynar beninki hep yatinca oynardi yatar elimi koyardim tatli yerdim hey gidi gunler

O daha cok kucuk zor hissedersin het zaman oynaz zaten tatlu bisey ye yat biraz sirt ustu yay elini karnina koy biraz yanlarina yat oynar beninki hep yatinca oynardi yatar elimi koyardim tatli yerdim hey gidi gunler

dünden beri aynı şeyi yapıyoru ama tık yok.....

çok erken hissetmişsin. ben 21. haftada hissetmiştim. normali 24. haftaya kadar hissedilmesi. şimdiden böyle yaparsan ileride hareket etmediği her günü hastanede geçirirsin.. rahat ol biraz..

canım bence gereksiz endişelenmişsin
benim de 17. haftam bitiyo bugün
daha bir haftadır hissediyorum o da zaten minicik bi hareket
belirgin birşey olmaz bu haftalarda
benim özellikle sırt üstü uzanında hissediyorum
hareket halinde çok anlamıyorum
belki sende hareket ettiğinden farkedememişsindir
yine de çok endişeliysen git doktoruna ultrasndan gör bebişini rahatla

ilk bebeğiniz mi? Genelde ilk bebekte 17. haftada hissedilmez. Ben 21. haftada hissetmiştim. İkinci bebeğimde 17 de hissetmiştim.Birde zaten hissetmeye başladığınızda periyodik olarak gün içinde sürekli hissedersiniz. Bence geçen sefer yanılmış olma ihtimaliniz yüksek. İsterseniz sağlık ocağına gidin hemen kalp atışlarına baksınlar. Tatlı birşeyler yiyip solunuza yatıp dinlenincede hareket eder genelde. Ama dediğim gibi haftanız için daha çok erken.

dünden beri aynı şeyi yapıyoru ama tık yok.....
Korkma diycem ama korkacaksin cunki ilk bebegin bende oyleydim kac kere oynamiyor diye hastanelik oldum doktor guldu bana balik gibi annesi nasil hissetmezsin dedi annelik iste kaybetme korkumuz var allah evlatlarimizi korusun bence sakin ol bekle nekadar oynadigi oynamanin azligi son aylarda onemli senin ki daha kucuk hissetmemen normal yinede istrtsrn ultrasona gir yada saglik ocaginda kalp atisina baktir

çok erken hissetmişsin. ben 21. haftada hissetmiştim. normali 24. haftaya kadar hissedilmesi. şimdiden böyle yaparsan ileride hareket etmediği her günü hastanede geçirirsin.. rahat ol biraz..
Evet ben her oynamadiginda dunyayi kendime zindan eder hastanelik olurdum bidaha anne olursam oyle yapmam bana da esime de bebegede yazik

ilk bebeğiniz mi? Genelde ilk bebekte 17. haftada hissedilmez. Ben 21. haftada hissetmiştim. İkinci bebeğimde 17 de hissetmiştim.Birde zaten hissetmeye başladığınızda periyodik olarak gün içinde sürekli hissedersiniz. Bence geçen sefer yanılmış olma ihtimaliniz yüksek. İsterseniz sağlık ocağına gidin hemen kalp atışlarına baksınlar. Tatlı birşeyler yiyip solunuza yatıp dinlenincede hareket eder genelde. Ama dediğim gibi haftanız için daha çok erken.
Ben 17 haftalik hissettim 18 haftalik netlesmisti oynamalar herkes ayni olmuyo demek ki konu sahibi da hissetmis

17 haftalık hamileyim geçenlerde hissetmiştim ama dün sabahtan şimdiye hiç birşey hissetmiyorum Çok korkuyorummmm lütfen birşeyler yazın ben mi yanılıyorum ne yapmam lazım

korkma ablam.annemden bilirim arada böyle olurmuş.doğduğunda bile hareket etmemişti kardeşim nasıl korkmuştuk yaşamıyomu yoksa diye ama şimdi frıldak gibi :D.bak erkenmiş zaten.stres yapıp ta bebişi de strese sokma :))

canım ne bu telaş ben 22 haftalık hamileyim sadece sırt üstü yatınca genelde hissediorm.korkma bu kdr rabbim korur bebiişini :)

hergün hissediyodum ama:KK43:((((((((((((

bişey yoktur belki cılız hareketler olduğundan kendi hareketleriniz engelliyordur hissetmenizi.
ben 35. haftada gün boyu hissetmedim. gece yarısına kadar bekledim. ve tehlikeli bir hafta. hastaneye gittim. fıkır fıkır oynuyor ultrasonda ama gelgelelim ben hissetmiyorum
böyle bişeyde olabilir. hem daha çok küçük. bence çikolata yiyin ve bardak soğuk su için. madem hergün hissediyorsunuz gene hissedersiniz..

senin için çok erken daha.
bağırsak hareketleri ile karıştırıyorsun muhtemelen.
ben ikiz hamile olduğum halde dr. 20.haftadan önce hissetmezssin demişti.
önceki hamileliğimde de 20. haftalara yakın hissetmiştim.
ilkinde ayırt etmen daha zor bence.
bi de sanırım çok evhamlısın.
hamileliğin ile ilgili sık sık konular açmışssın.bu akdar dinleme kendini.dr.una güven.rahat ol.

Ben de ilk 24. Haftada hissetmistim, gerçekten çok erken daha. İstersen sağlık ocağına gidip kalp atışlarını duy, için rahatlasın :)

O hareket ediyordur da sen hissetmiyorsundur. Daha cok kucuk. 20. Haftada bile hepsi hissedilmiyor be daha yeni yeni cogunu hissetmeye basladim

Back
X