Bebeğin hareketleri yok gibi:((((

Çok erken eğer ilk bebeginse ben 21. Haftamdayim geçen hafta net hissetmeye başladım oncekilerin çoğu gazdi muhtemelen :) çok net olmasına rağmen geçen hafta tam 2 gün hiç hhissetmedim bebisin uyuyo olabilir korkma bebeginide korkutma :KK19:

hergün hissediyodum ama:KK43:((((((((((((
hergün hissediyodum ama:KK43:((((((((((((

sana öyle geliyordur tatlım :) bende 13 haftalık hamileyim ... geçen kontrole gitmeden önce bişey hissettim gibi oldu .. doktora sordum bağırsak hareketindir daha çok küçük hissetmezsin dedi .. ancak 22 haftadan sonra net hissedersin haraketini dedi ... üzülme stres etme doktorunu ara konuş git gör bebişini rahatlarsın :)

Korkma diycem ama korkacaksin cunki ilk bebegin bende oyleydim kac kere oynamiyor diye hastanelik oldum doktor guldu bana balik gibi annesi nasil hissetmezsin dedi annelik iste kaybetme korkumuz var allah evlatlarimizi korusun bence sakin ol bekle nekadar oynadigi oynamanin azligi son aylarda onemli senin ki daha kucuk hissetmemen normal yinede istrtsrn ultrasona gir yada saglik ocaginda kalp atisina baktir

Çok şükür bebeğim kıpır kıpır az önce geldik doktordan:)))Benimkiler bebek değil gazmış:D::Dd doktor öyle deyince nasıl utandım ya:D:D:D neyse ki iyiyiz:)))) çok tşk ederim

Çok erken eğer ilk bebeginse ben 21. Haftamdayim geçen hafta net hissetmeye başladım oncekilerin çoğu gazdi muhtemelen :) çok net olmasına rağmen geçen hafta tam 2 gün hiç hhissetmedim bebisin uyuyo olabilir korkma bebeginide korkutma :KK19:

Gazmış doğru doktordan geldik kıpır kıpırdı bebeşim:)))Ayyy çok şükür

17 haftalık hamileyim geçenlerde hissetmiştim ama dün sabahtan şimdiye hiç birşey hissetmiyorum Çok korkuyorummmm lütfen birşeyler yazın ben mi yanılıyorum ne yapmam lazım

sessız sakın bı yere gec.tatlı cıkolata gbı bsy ye,yat soluna...bekle bakalım.arada su ıç...1 saat bekle ama.benım de oyle olmustu korkma cnm

senin için çok erken daha.
bağırsak hareketleri ile karıştırıyorsun muhtemelen.
ben ikiz hamile olduğum halde dr. 20.haftadan önce hissetmezssin demişti.
önceki hamileliğimde de 20. haftalara yakın hissetmiştim.
ilkinde ayırt etmen daha zor bence.
bi de sanırım çok evhamlısın.
hamileliğin ile ilgili sık sık konular açmışssın.bu akdar dinleme kendini.dr.una güven.rahat ol.

Haklısın ama ben her konuda böyleyim ama şimdi ki bebek konusu hiçbişeye benzemiyo:((( çünkü çok alıştım ona allah korusun kaybetmekten korkuyorum:((((Neyseki iyiyiz çok şükür bişeyimiz yok:))))

Gazmış doğru doktordan geldik kıpır kıpırdı bebeşim:)))Ayyy çok şükür
Bende senin gibiyim hathatta galiba senin haftanda sırf içime kurt düştü diye gitmiştim doktor kızdı gelip durma diye :KK46::KK46: Allahın izniyle hicbiseycik olmaz korkma bide çok fazla kendini dinleme çok zor biliyorum ama :KK19:

Bende senin gibiyim hathatta galiba senin haftanda sırf içime kurt düştü diye gitmiştim doktor kızdı gelip durma diye :KK46::KK46: Allahın izniyle hicbiseycik olmaz korkma bide çok fazla kendini dinleme çok zor biliyorum ama :KK19:

aynen öyle valla ama ister istemez oluyo:((

Back
X