bebeğin hareketleri

ingilizceci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
567
3
96
42
Denizli
kızlar ben 18 haftalık hamileyım bebegımın hareketlerını hıc hıssetmıyorum hatta elımı gobegıme koyuyorum yemekten sonra falan belkı hareketını anlarım dıye yıne bısey yok saglık ocagına gıdıom kalp atısları normal cıkıo ama bı turlu anlamıyorum nasıl hıssetmıyorum elımı koyunca bıle Allah bebeklerımızı korusun

kızlar ben 18 haftalık hamileyım bebegımın hareketlerını hıc hıssetmıyorum hatta elımı gobegıme koyuyorum yemekten sonra falan belkı hareketını anlarım dıye yıne bısey yok saglık ocagına gıdıom kalp atısları normal cıkıo ama bı turlu anlamıyorum nasıl hıssetmıyorum elımı koyunca bıle Allah bebeklerımızı korusun

Benim ikinci gebeliğim olmasına rağmen 19 da falan net hissettim...Suyum fazla çıktı 22.haftada...Seninde fazlaysa ondandır...Merak etme birkaç haftaya net hissedersin.Hissetmen için bir de 500 gr a ulaşması gerekiyor;):nazar:

canım 18 hafta erken herkez aynı haftada hıssedıcek dıye bişy yok daha tam olarak kasları güclenmedıkı annesı ama bide bitter ye ve dıkatlı bır sekılde dınle kıpırdamları ben öyle hıssedıyordum o haftalarda sımdı masallah 23 haftama gırıyorum badılerımı hoplatıyo sende hıssedersınn 21 haftada hısseden var sağlıklı doğumlar

saolun kızlar içim rahatlıo bunları okuyunca aslında kendıme kızıyorum aklıma geldıkca huzursuzlanıyorum bebegım etkılenecek dıye hemsıreler bıle bıktı benden yıne mı sen geldın dıye :) rabbım bebeıslerımızı korusun

bende 18+4 de falan duydum canım ama ben çok zayıfım bunuda etkisi varmış galiba. şimdi biraz daha net hissidyorum. çok güzel bi duygu en kısa zamanda tatman dileğiyle....

18. haftada hissetmemen normal bence ben o haftamda doktora gitmiştim ultrasonda ççok oynuyodu doktora dedim ama ben hissetniyorum diye daha erken 20. haftanı geç hissedersin demişti gerçektende öyle oldu tam o haftalar net hissetmeye başladım ondan önce seyirme gibi bişiler oluyodu ama şimdiki tekmelerinin yanında hiç bişeymiş onu anladım şimdi dönerken içimde göbeğim şekilden şekile giriyo az kaldı sabret ogüzel tekmeleri sende hissedicen inşallah

Back
X