eazsen Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2023 343 232 18 25 3 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi eazsen #1 Merhaba kızlar 22 haftalık hamileyim ama bebegin hareketlerini hissedemiyorm , 2 gün önce hissetmistim dün hiccc hissedemedim acaba bebegim iyimidir cok tedirgin oluyorum acaba nezamn hareket etmeye baslicayacak ve üstelik 2. Gebeligim
Merhaba kızlar 22 haftalık hamileyim ama bebegin hareketlerini hissedemiyorm , 2 gün önce hissetmistim dün hiccc hissedemedim acaba bebegim iyimidir cok tedirgin oluyorum acaba nezamn hareket etmeye baslicayacak ve üstelik 2. Gebeligim
sweetgirlcandy Özlerden sweet 😂 Pro Üye Anneler Kulübü 2 Ağustos 2013 38.275 128.336 798 3 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi eazsen #2 Kendimden yola çıkarak yorum yapcam. O haftalarda çok sık hissetmiyordum ara ara yeni başlamıştı
eazsen Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2023 343 232 18 25 3 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi eazsen #3 sweetgirlcandy .!.: Kendimden yola çıkarak yorum yapcam. O haftalarda çok sık hissetmiyordum ara ara yeni başlamıştı Genişletmek için tıkla... Iyimidir ozamn bebegim ya hiddemeyeince aşırı tedirgin oluyorm peki tam anlamiyls nexamn hiddetmeye başladınz
sweetgirlcandy .!.: Kendimden yola çıkarak yorum yapcam. O haftalarda çok sık hissetmiyordum ara ara yeni başlamıştı Genişletmek için tıkla... Iyimidir ozamn bebegim ya hiddemeyeince aşırı tedirgin oluyorm peki tam anlamiyls nexamn hiddetmeye başladınz
sweetgirlcandy Özlerden sweet 😂 Pro Üye Anneler Kulübü 2 Ağustos 2013 38.275 128.336 798 3 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi eazsen #4 Kontrolünüz ne zaman istersen iyidir sakin olun bence. Benim kızım çok hareket etmezdi 20. haftaların sonuydu sanırım
Kontrolünüz ne zaman istersen iyidir sakin olun bence. Benim kızım çok hareket etmezdi 20. haftaların sonuydu sanırım
eazsen Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2023 343 232 18 25 3 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi eazsen #5 sweetgirlcandy .!.: Kontrolünüz ne zaman istersen iyidir sakin olun bence. Benim kızım çok hareket etmezdi 20. haftaların sonuydu sanırım Genişletmek için tıkla... Pazartesi doktoruma sordm anca hissetmeye başlarsn dedi ama 1 gun hissediyorm 2 3 gun hissedemiyorm
sweetgirlcandy .!.: Kontrolünüz ne zaman istersen iyidir sakin olun bence. Benim kızım çok hareket etmezdi 20. haftaların sonuydu sanırım Genişletmek için tıkla... Pazartesi doktoruma sordm anca hissetmeye başlarsn dedi ama 1 gun hissediyorm 2 3 gun hissedemiyorm
sweetgirlcandy Özlerden sweet 😂 Pro Üye Anneler Kulübü 2 Ağustos 2013 38.275 128.336 798 3 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi eazsen #6 eazsen .!.: Pazartesi doktoruma sordm anca hissetmeye başlarsn dedi ama 1 gun hissediyorm 2 3 gun hissedemiyorm Genişletmek için tıkla... Bence başlarda normal bende öyleydim sürekli her gün hissetmiyordum
eazsen .!.: Pazartesi doktoruma sordm anca hissetmeye başlarsn dedi ama 1 gun hissediyorm 2 3 gun hissedemiyorm Genişletmek için tıkla... Bence başlarda normal bende öyleydim sürekli her gün hissetmiyordum
eazsen Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2023 343 232 18 25 3 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi eazsen #7 sweetgirlcandy .!.: Bence başlarda normal bende öyleydim sürekli her gün hissetmiyordum Genişletmek için tıkla... Ayy cok tesekkur ederim insalh zamanla duzene girer
sweetgirlcandy .!.: Bence başlarda normal bende öyleydim sürekli her gün hissetmiyordum Genişletmek için tıkla... Ayy cok tesekkur ederim insalh zamanla duzene girer