Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bol bol su iç benim dr en başından beni bu konuda uyarıyor ve diyorki eğer su tüketimin az olursa bebeğin suyu azalır kanaman,ağrın yani kısaca düşük tehlikesi yaşarsın.sende dikkat et günde en az 2.5 lt su iç.......
geçmiş olsun.kaç haftalık hamişsin...
bende de aynı sorun oldu biraz azalmış suyum ama idare eder şimdilik denildi.doğuma kadar sık sık takip ediliyorum.iki ayrı üniversite hastanesine gittim ikiside aynı şeyi söyledi.su içmeyle ilgili kesin bir sonuç yokmuş ama sen yinede bol su iç bir zararın olmaz...
25. haftadayım. Allah korusun suyun azalması pek iyiye işaret değilmiş, bebeğin boşaltım sisteminde, akciğerinde vs sorun olabildiğinin göstergesi olabilirmiş..
Aynı şekilde suyunun olması gerekenden fazla olmasıda iyi değilmiş..
Sakıncaya yol açmasından çok bir problem olabileceğinin göstergesi imiş...
Arkadaşlar benim kesemin içindeki sıvı(amniyotik sıvı diyorlar) yetersiz değil ama sanırım bira azmış. Doktor bir problem oluşturacak kadar az değil ama biraz daha fazla olsa iyi olur dedi. Varmı bu durumda olan, sizin doktorunuz ne önerdi.
arkadaşlar 13 haftalık hamileyim.Bebeğin içinde bulunduğu kese küçüküş.Yani bebeğe dar geliyormuş.Bu konuda bilsi olan var mı.Lütfen acil yaın çünkü psikolojim yerlerde..:bbo: