Bebeğin içinden bebek çıktı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Çin'de yaşanan olay tıp dünyasını dehşete düşürdü. Nefes alma zorluğu çeken bebeği hastaneye götüren aile, bebeklerinin karnında ikizinin bulunduğunu öğrendi.

Çin 'de yaşanan bir olay tıp dünyasında büyük yankı uyandırdı.
Huaşi bölgesinde 2 yaşındaki Şiao Feng adlı çocuk, nefes alma güçlüğü çekince ailesi hastaneye götürdü. Çocuğun rahatsızlığını merak eden ebeveynler duyduklarıyla şoke oldu.
Çekilen röntgende Feng'in karnında bir bebek bulunduğu ortaya çıktı. Zorlu bir operasyonla alınan sağlıklı bebeğin, Şiao'nun ikizi olduğu ve anne karnındayken içinde büyüdüğü açıklandı.
$bebegin_icinden_bebek_cikti.webp

Çin'de yaşanan olay tıp dünyasını dehşete düşürdü. Nefes alma zorluğu çeken bebeği hastaneye götüren aile, bebeklerinin karnında ikizinin bulunduğunu öğrendi.

Huaşi bölgesinde 2 yaşındaki Şiao Feng adlı çocuk, nefes alma güçlüğü çekince ailesi hastaneye götürdü. Çocuğun rahatsızlığını merak eden ebeveynler duyduklarıyla şoke oldu.
Çekilen röntgende Feng'in karnında bir bebek bulunduğu ortaya çıktı. Zorlu bir operasyonla alınan sağlıklı bebeğin, Şiao'nun ikizi olduğu ve anne karnındayken içinde büyüdüğü açıklandı.
Eki Görüntüle 820275

aaaa allahım daha neler duyacağız:25:

Eki Görüntüle 820275

Çok şaşırdım valla ilginç :52:

ay bismillahhh:52: daha neler duyacağız.2 sene nasıl karnında kalmışki o bebek:36:

yanlış okumadım değil mi içinden sağlıklı bebek mi çıkmış yani yaşıyomuymuşşşş :52::52::52::52::52:

2 sene ve sağlıklı ... Daha şaşıracak çok şey varmış bu dünyada 😳😳😳

Ayyyy inanmiyorummm..
Cok acayip.
Ama normaldir. Köpek eti, at eti, fare, böcek yiyen millet bunlar.
Bebeklerin DNA'larinin da garip olmasi ve bu tarz durumlarin yasanmasi beni sasirtmiyor.

Ayyyy inanmiyorummm..
Cok acayip.
Ama normaldir. Köpek eti, at eti, fare, böcek yiyen millet bunlar.
Bebeklerin DNA'larinin da garip olmasi ve bu tarz durumlarin yasanmasi beni sasirtmiyor.

yorumun çok yanlış buldum onların beslenme şekliyle bu olağanüstü durumun ne alakası var bu Yaradanın mucizesi. onlar bunu yapmaya kadirlermi? böyle bir imkanları var mı sence?

Şimdi ben anlamadım. 2 yaşındaki bebeğin içinden çıkan bebekte yaşıyo muymuş?

Back
X