Bebeğin ilk hareketi kaçıncı hafta??

Kestanecicegi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2019
158
123
103
Hanımlar ilk gebeliğim önce onu belirteyim ve şu an 15+2 deyiz. Dün sanki uzanırken karnımda titreşim gibi bir şey oldu. Seğirme gibi sanki birkaç kez içimde bir şey titredi ve durdu. Çok anlık bir şeydi. İlk gebeliğinde bu haftalarda hisseden var mı? Yoksa ben mi yanlış anladım acaba

Ben de 19.haftada hissettim, ilk gebelik. Belki çok hafif hissetmiş olabilirsiniz. İnsan başta zaten emin olamıyor, bağırsak hareketi mi, yoksa bana mı öyle geliyor diye. Merak etmeyin birkaç hafta sonra şüpheye düşürmeyecek kadar hissedeceksiniz

Bahsettiğiniz çok benziyor bebek hareketine. Göbek yağınız yoksa belki hissetmiş olabilirsiniz

Ayyy inşallahhh

Şu an 2. gebeliğim 14 haftalık Mısır patlamaları gibi hissettim tam olarak rahimdeydi bağırsak hareketi değildi 2. gebelik olduğu için zaten emindim. Bağırsaklar rahimin tam sağ ve solunda olduğu için onu anlarsınız guruldama şeklinde Ama eğer tam rahimde olduysa hissetmişsinizdir. 15 haftada da hafif döner gibi hareketleri hissettim 16 haftada da tam net bir şekilde tekme attı kızım şimdi de oğluma hamileyim ve aynı şekilde dediğim gibi 14 haftada mısır patlaması gibi 16 haftaya yaklaşırken minik tekmeler hissettim ve 10 gündür de çok net bir şekilde artıyor tekmeleri Bu arada 44 kiloyum zayıfsanız yanılmamışsınızdır

55 kiloyum ben de . Karnımın tam orta kısmındaydı sanki sağda veya solda değil Bebeğim iyi mi acaba diye düşünüyorum doktor da 16 kasımda çağırdı tekrar. Acaba ben burdayım anniş mi dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…