bebegin ilk kalp atislarini alttan mi bakiyorlar acil yardimmm

gzmnrcvn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
87
1
86
Ankara
Slm.kizlar 7 ekimde kalp atslarimizi dinleyecez ins duyarz.Rabbim.herkesin.bebegini kendine bagslasin benim sormak istedigim kalp atisina alttan mi bakiyrlar yoksa normal ultrasonlanmi eger alttan bakacaklarsa esimi goturmek istemyrum ackcasi cekinirim ben cvp verenlere cok tsk ederm

ben 6.haftada ilk muayeneye gittim göbişten duymuştum kalp atışlarını . alttan muayene olmak istemiyorum dıyosan 1 hafta daha bekle garanti olsun :)
bu arada hiç ultrasona girdim mi

ben 6.haftada ilk muayeneye gittim göbişten duymuştum kalp atışlarını . alttan muayene olmak istemiyorum dıyosan 1 hafta daha bekle garanti olsun :)
bu arada hiç ultrasona girdim mi

Yok canim.ilk ultrasonum olacak ins degerlerimi kont etri dktr bugune kadar beta 14 28 70 seklinde artincada 7 ekime ultrason.dedi bende internette arastirrken alttan muayeneyle bakiliyo gbi bseyler okudum.biz eskmle.gtmwyi dusunyrduk simdi esimin.yanindada alttan olamam ben utanirim :) sen kav haftalik hamilesin.cnm

Cnm benimde 6+4 günlükken kalp atışlarına bakılacaktı karnımdan göremedi gazım çok vardı tam alamıyorum,alttan bakalım dedi ki zaten o haftalarda duymak önemli bnde 1 hafta daha beklemek istemedim kbl ettim...korkulacak hiç bili yok emin ol muayene sırasında da üzerine örtü örtüyorlar zaten hiç bir yerin görünmüyor sen bilirsin ama sıkıntı yapacak kadar bişey yok :)

Tsk edrm cnm cvbn icin bende allatn muayenede bebege zarar gelir flan.dye duymustum ondan korktum tatlim ama icimi rahatlattn tsk ederm :) cok heycanliyim ins duyarm kalp atisini esmde bende simdiden havalara girdik hayalkirikligi yasamayz ins toplanmamiz zor olur cunku esim eli karnimda uyuyor k kadar hevesli yani Allah heoimizin.bebislerini kendimize bagslasjn ins :)

Bugun 24. haftam bitti şükür :)
ben ilk bebeğimde 11. haftaya kadar alttan muayene oldum .hemde her hafta malesef kalp sesi duyamadık hıç hamileliği sonlandırdık o kadar yıldım ki bu gebeliğimde 7 hafta dolmadan gıtmem dedım ama yıne dayanamadım bu bebişimde hiç alttan muayene olmadım .
istersen eşinde gelsin doktor alttan muayene derse çıkar dışarı hem çekinecek bişey doktor bile hiç bişey görmüyor örtüden dolayı

Evet alttan muayenede hep öyle bir inanç var bebek düşer,bişey olur diye ama yok öyle birşey...Doktor bile diyor ki ozaman 9 ay boyunca ilişkiyi de yasaklayalım olur mu öyle şey diyor,he şöyle bişey var ilk 3 ay düşük riski olan hastaya zaten dr ilişki yasak diyor,ama bi sıkıntısı yoksa yasakta yok onun için içini ferah tut...anlayabiliyiorum ilk heyecanların bende öyleydim ilk gebeliğimde rabbim tüm isteyenlerin dileğini kabul etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hamileliklerimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…