bebeğin kafası aşağıdaymış (20. hafta)

new smiles

*kavuşmamıza az kaldı miniğim*
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
3.640
1.830
78
selamlar hanımlar

benden daha tecrübeli anneler var, gebeliği ilerlemiş olan. 20+4 teyiz. bebeğin her şeyi çok iyi ama kafası aşağıda. sizinkiler nasıldı ? dr. rahim ağzı kapalı, kapalı olduğu sürece problem değil dedi.dr.um perinatologdu, ama yinede içim rahat değil. var mı bizimki gibi aceleci olan bebiş ? 2 gündür hafif baskı hissediyorum göbek deliğimin epey altında. siz yaşadınız mı böyle bir sorun ?

Bende de aynı sorun var bebeğim hep göbeğimi altında hissediyorum hatta ağrısından ağladığımda bilirim bende 20 hafalık hamileyim banada doktor rahim ağzı kapalı sorun yoK dedi, vede çoçuk aşırı hareket ediyor baskı yapıyor

inşallah düzelir canım. gerçekten çok korkutucu. peki sende ayrıntılıda mı öğrendin bunu ? yoksa kendi tahminlerin doğrultusunda aşağıda mı hissediyorsun canım ? ben aslında baskı olunca 2 gündür şüphelendim biraz. ayrıntılıdada çıktı zaten.

Kendim hissediyordum cnm, sonra doktoruma sordum oda bana korkulacak birşey olmadığını söyledi rabim ağzına baktı kapalı dedi, çoçuk zaten çok hareketli yani hissettiğim şeyler 7 aylık hamilelikte fln olması gerekenler, doktora hatta doğar doğmaz koşmaya başlamasın dedim

Kendim hissediyordum cnm, sonra doktoruma sordum oda bana korkulacak birşey olmadığını söyledi rabim ağzına baktı kapalı dedi, çoçuk zaten çok hareketli yani hissettiğim şeyler 7 aylık hamilelikte fln olması gerekenler, doktora hatta doğar doğmaz koşmaya başlamasın dedim

anladım canım. rahim ağzı benimde kapalı bana aynısını söyledi. bizimkide pek duramıyor yerinde :) ben biraz ayakta kalıyorum ondan korktum. ama bişi olmaz inşallah. fırat buldukça dinlenicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…