Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 b7cuk aylık kızım iki gündür kakasini yapmıyor neden olabilir acaba. Ya da bu durum normal mi. Hayatımızda bişey değişmedi ama birden kesilmesi tuhaf geldi kabız mi oldu acaba
Doktorumuz 3-4 Aydan sonra her gün kaka yapmayabilir endişelenecek bir durum yok demişti. Ama ben öyle durum olduğunda Rezene içerken bir iki kaşık da ona veriyordum
Doktorumuz 3-4 Aydan sonra her gün kaka yapmayabilir endişelenecek bir durum yok demişti. Ama ben öyle durum olduğunda Rezene içerken bir iki kaşık da ona veriyordum
Mama kullanıyor musunuz bilmiyorum ama kullanıyorsanız günde bi kaç kere su verin havalar sıcak zaten.. Anne sütünden kabız olması pek ihtimal değil sanırım çişi yoktur yavrucağın.. ben de anneme böyle diyince sen her gün yapıyor musun derdi..
Mama kullanıyor musunuz bilmiyorum ama kullanıyorsanız günde bi kaç kere su verin havalar sıcak zaten.. Anne sütünden kabız olması pek ihtimal değil sanırım çişi yoktur yavrucağın.. ben de anneme böyle diyince sen her gün yapıyor musun derdi..