- 7 Şubat 2024
- 15
- 6
- 6
- 31
- Konu Sahibi Cansu akyol
Kızlar 6 haftalık hamileyim tüm meme hassasiyetim gitti belirtilerim kayboldu ama kontrole gittiğimde kese düzenli büyüyor kalbi dursa kese büyümeye devam edermi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah. Benim gögüs hassasiyetim vardı tüm belirtiler kayboldu korkuyorumKalbi atmayan bebek nasıl beslenip kese büyümeye devam edebilir? Kendinizi dinlemeyin bence Allah korusun umarım öle birsey yoktur sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın darısı benimde başıma![]()
Belirtiler kaybolabiliyor. Bende de aynı kaygılar olmuştu ama 30 haftalık olduk şimdi. İçinizi ferah tutun. Kalp atışlarını duydunuz mu? Duymadıysanız bi somraki kontrole denk gelecektir muhtemelenAmin inşallah. Benim gögüs hassasiyetim vardı tüm belirtiler kayboldu korkuyorum
Amin inşallah. Benim gögüs hassasiyetim vardı tüm belirtiler kaybolduKalbi atmayan bebek nasıl beslenip kese büyümeye devam edebilir? Kendinizi dinlemeyin bence Allah korusun umarım öle birsey yoktur sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın darısı benimde başıma![]()
Belirtiler kaybolabiliyor. Bende de aynı kaygılar olmuştu ama 30 haftalık olduk şimdi. İçinizi ferah tutun. Kalp atışlarını duydunuz mu? Duymadıysanız bi somraki kontrole denk gelecektir muhtemele
Peki sizin kaçıncı haftada gitti belirtiler benim gögsüm tamamen söndü giç acımıyor kese boyutunda büyüyor yarın gideceğim doktora kalp atışı içinBelirtiler kaybolabiliyor. Bende de aynı kaygılar olmuştu ama 30 haftalık olduk şimdi. İçinizi ferah tutun. Kalp atışlarını duydunuz mu? Duymadıysanız bi somraki kontrole denk gelecektir muhtemelen
Amin inşallah. Benim gögüs hassasiyetim vardı tüm belirtiler kayboldu korkuyorum
İlk gebeliğin mi bende öyleydim sürekli tedirginlik vardı sonra kafamdan attım Allah'ın verdiği can ona kalmış verirde alırda ve bebeğimi Allah'a emanet ettim çok şükür geçti güzel bir şekilde hamileliğim ve şuan kucağımda üç aylık olucas ,Kızlar 6 haftalık hamileyim tüm meme hassasiyetim gitti belirtilerim kayboldu ama kontrole gittiğimde kese düzenli büyüyor kalbi dursa kese büyümeye devam edermi
İnşallah çok teşekkür ederimİlk gebeliğin mi bende öyleydim sürekli tedirginlik vardı sonra kafamdan attım Allah'ın verdiği can ona kalmış verirde alırda ve bebeğimi Allah'a emanet ettim çok şükür geçti güzel bir şekilde hamileliğim ve şuan kucağımda üç aylık olucas ,ha bu arada benimde belirttilr yoktu okdr hepsi kayboldu kalp atışını da hemen duymadk yani dert etmeyin sorun yoktur
Tam hatırlamıyorum ama 8-9 hafta civarıydı sanırım. Her gebelik kendine özel, bana doktor belirtim olmadığı için şanslısın prenses gebelik demişti. Etrafımda gebe arkadaşlarımın midesi bulanıyordu bende hiç olmadı. Göğüs hassasiyeti gitmişti bir ara. Benim ilk aylar devam eden belirtim sürekli uykumun olmasıydı, bi o gitmemişti. Yarın kalp atışını duyar rahatlarsınız inşallahPeki sizin kaçıncı haftada gitti belirtiler benim gögsüm tamamen söndü giç acımıyor kese boyutunda büyüyor yarın gideceğim doktora kalp atışı için
İnşallah çok teşekkür ederim haber vereceğim size de yarın mutlakaTam hatırlamıyorum ama 8-9 hafta civarıydı sanırım. Her gebelik kendine özel, bana doktor belirtim olmadığı için şanslısın prenses gebelik demişti. Etrafımda gebe arkadaşlarımın midesi bulanıyordu bende hiç olmadı. Göğüs hassasiyeti gitmişti bir ara. Benim ilk aylar devam eden belirtim sürekli uykumun olmasıydı, bi o gitmemişti. Yarın kalp atışını duyar rahatlarsınız inşallah![]()
Bugün kalp atışını duyduk daha çok yeni küçük olduğu için az ama doktor herşey yolunda dediİnşallah çok teşekkür ederim haber vereceğim size de yarın mutlaka
Çok güzel haber, sağlıkla hayırla gelsin bebeğinizBugün kalp atışını duyduk daha çok yeni küçük olduğu için az ama doktor herşey yolunda dedi![]()