Bebeğin kalbi görünmüyor :(((

Bloss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
5.451
19.802
198
Geçen hafta Ağustosun 6. da keseyi görmek için gittim, ultrasonda 0,57 cm olduğu söylendi ve kalp atışı gözüküyordu.
Bugün başka bir jinekologa gittim ve kalp atışı gözükmüyor dedi.
Tekrar ilk gittiğim klinikte ultrasona girdim ve bu sefer kalp atmıyor boyutu 0,96 cm olmuş.
Şu an bekleme odasında doktoru bekliyorum, canım acayip sıkkın.
Benzer durum yaşayan var mı ? Ne yapacağım ben şimdi ? Kanamam falan olmadı.

Son düzenleme:
Doktorum da tekrar baktı evet kalp atmıyor dedi. Bu ayın 20. de tekrar bakacak, eğer durum aynı ise ilaclari keseceksin ve düşecek dedi.
Ben genetiğe yollayalım böyle bir durumda dedim.
Çok kötüyüm, evde de yatılı misafirlerim var. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor.

Doktorum da tekrar baktı evet kalp atmıyor dedi. Bu ayın 20. de tekrar bakacak, eğer durum aynı ise ilaclari keseceksin ve düşecek dedi.
Ben genetiğe yollayalım böyle bir durumda dedim.
Çok kötüyüm, evde de yatılı misafirlerim var. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor.
Ya zaten böyle önemli durumlar da gelen misafir den. Nefret eder oldum ya bnde hamile oldumu öğrendiğim gün misafir geldi ve iki gün sonda düşük oldu .. kimse senden önemli değil boşver misafiri

Geçen hafta Ağustosun 6. da keseyi görmek için gittim, ultrasonda 0,57 cm olduğu söylendi ve kalp atışı gözüküyordu.
Bugün başka bir jinekologa gittim ve kalp atışı gözükmüyor dedi.
Tekrar ilk gittiğim klinikte ultrasona girdim ve bu sefer kalp atmıyor boyutu 0,96 cm olmuş.
Şu an bekleme odasında doktoru bekliyorum, canım acayip sıkkın.
Benzer durum yaşayan var mı ? Ne yapacağım ben şimdi ? Kanamam falan olmadı.
Kuzum üzme canini bebek gelişimini sürdürüyor gördüğüm kadarıyla. Küçük olduğu icin kalp atışını görememiş olabilirler. Hakkımızda hayırlısı olsun

Kuzum üzme canini bebek gelişimini sürdürüyor gördüğüm kadarıyla. Küçük olduğu icin kalp atışını görememiş olabilirler. Hakkımızda hayırlısı olsun
Sağol canım. Bu ayın 20 sine kadar tam emin oluruz dedi doktor. Kalbi atmiyorsa da sağlıklı değil demek, genetiğe gönderip sebebini öğrenirim.
Misafirler olmasa yalnız uyumak istiyorum.
Dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun.

Netten araştırıyorum şu an. Ultrasona göre 4-5 haftalık, bekleyin hemen kürtaj olmayin yazanlar var. Bazıları 8.haftada kalp atışını görmüş.
3 hafta daha beklesem diyorum bir zararı olur mu ?

Olmaz zararı. Benım üçüzlerden birinin 8. Haftada kalbi durdu ve diğer ikisi doğana kadar karnımda kaldı. Küçük oldugu için zehirlemez canım korkma ben 3 perinatolağa sormustum o zaman. Ben 8. Haftada 7. Haftada kalp atısını duydum.sıkma canını o yüzden

Netten araştırıyorum şu an. Ultrasona göre 4-5 haftalık, bekleyin hemen kürtaj olmayin yazanlar var. Bazıları 8.haftada kalp atışını görmüş.
Eğer kalp atışını daha önce duymamış olsaydınız 9. Haftaya kadar bekleyebilirdiniz ama şuan ümitlenmemenizi tavsiye ederim. Ben hiç kalp atısını duymadım bebek vardı gelişimi de devam ediyordu ama kendiliğinden düştü. Rabbim hayırlısını nasip etsin

Ayin 20 sini bekleyeyim bakalim ne diyecek. Şu an bir durgunluk geldi düşünemiyorum.

20 sinde netice alırsın diye düşünüyorum ben de. Ama gerekirse ilaçları kesersin. Hemen kürtaj olma bence de

Canim ben daha o asamaya gelmedim fakat doktor kontrolundeyken bi hasta aglayarrak doktoru aradi yasadigi sehrde 6 bucuk haftalkken kalbi atmiuor diye kirtaj soylemis doktorda kesin o salaklari dinleme 8 haftaha kadar bekle ilaclarina da devam et demisdi sonuc ne oldu bilmyorum ama bence bekle canim sonucta o mucuzeye bide nezaman sahib ola bilirsinki iyice simsiki saril ve dua et

Back
X