Bebeğin kalbinin durması?

Minikgirl35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
630
496
103
Arkadaşlar doktora kontrole gittim . 9 hafta 6 günlük hamileydim . Kontrolde malesef bebeğin kalp atışlarını duyamadık ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Bende pek belirti vermedi migdem bulanıyordu bazen istifar ediyordum ama gebelikten olduğunu düşündüm. Kanamam hiç olmadı. Çok üzgünüm ağlamaktan mahvoldum . Çok istemiştim bu bebeği inanılmaz mutlu olmuştum çok hazır hissediyordum. Nedenlerini anlayamıyorum dr genetik hastalık olabilir dedi genetiğim çok iyiydi benim de eşimizde ama bebeği ayrı değerlendirmek lazımmış. Ama ben biraz önce tüm tahlil sonuçlarımı araştırınca bazı şeyler fark ettim . Demirim 98 bana demir ilacı vermedi yeterli dedi . Ferritin 39,5 bu düşükmüş mesela yeterli rezerv depom çok azmış . Ama trimisterda yeterli gibi duruyor bilmiyorum araştırmama göre. Belki 2. Trimister da demir ilacı verirdi. Tam kan hemogram da ıg 0.7 bu biraz yüksek sınırın bir üstü. Gözle görülmeyen enfeksiyon yada otoimmün( bu da stres kaynaklı olabiliyormuş). Birde
Serbest T4: 0.77 ng/dL (Referans: 0.7–1.77) → Alt sınıra çok yakın . Tiroidim durağan seviyedeymiş Buda genelde stres kaynaklı olur diyor.
Serbest T4 alt sınırda ama TSH normal.
Bu, erken evre (subklinik) hipotiroidi olabilir.Stresin bu tabloyu ağırlaştırmış olması mümkündür . Bebeğin kalbinin durmasına kadar gidermiş yani.

vs vs yani tabi ben bunları netten araştırıyorum yapay zekaya soruyorum vs . Bilmiyırum bana dr söylemedi sonuçta bunları.tiroidimin hızlandırılması gerekirmiş olarak algıladım ben , belki bana folik asit dışında tiroid ve demir ilacıda verseydi sonuç farklı olurdu . Sizlerin başına geldi mi neden bebeğin kalbi
  • Serbest T4 alt sınırda ama TSH normal.
  • Bu, erken evre (subklinik) hipotiroidi olabilir.
  • Stresin bu tabloyu ağırlaştırmış olması mümkündür.
Hemşire doktor olanınız var mı birde siz en azından bu yaşıma göre analiz etmeye çalışsanız . Yani yanlış mı yorumluyorum bundan sonraki süreçte ne yapıcam yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum .
Başka dra henüz gitmedim . Bebeği genel anestezi ile kürtaj yaparak aldılar. Şuan kanamam var biraz ve birazda agrılarım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…