Bebegin kalp atışı kaçıncı haftada duyulur

Cllk24

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
172
58
13
32
Arkadaslar 6. haftadayim adet tarihime göre hesaplamada doktora sormayı hep unutuyorum kaç haftalik diye dün kontrole gittim bebeğin oluştuğu yeri görüyorum ama bebeği goremedm dedi haftaya gel kalp atışlarına bakalım ddi

arkadaşım benim kalp atışları 8. haftada oldu

5-6 haftalarda kalp atışı duyan varmı bilmiyorum ama çok erken

Ben adetim gecer gecmz gitmistmm yani dort haftalikkn hicbisy gorunmedi 6.haftada hem keseyi gorduk hem kalp atisini
Ama dahabgec duyanlarda oldukca fazla olabiliyr yani normal cnm hayirli olsun

ilk gittiğimde 5 haftalıktı manyak bir dr denk gelmiştim bozuk gelişimi normal olmayan bir gebelik dedi beni sinir etti ve ağlatmıştı beni epeyi bekle sökülür bu kanaman olur demişti

olmazsada gel pazartesi kürtaj ol demişti bende eşime ben kürtaj olmam bebek kendi sökülsün dedim gitmedim 8. haftada başka dr gittiğimde sağlıklı bir gebelik dedi ve fasulyemi gösterdi canım şuan oğlum 9 yaşında

Sağol Teşekkürler bendede kese gözüktü oluştuğu yer gözüktü bebeği goremedm haftaya gel ddi inşallah görünür değerlerim falan çok iyiyms inşallah bi sorun cikmz

Arkadaslar 6. haftadayim adet tarihime göre hesaplamada doktora sormayı hep unutuyorum kaç haftalik diye dün kontrole gittim bebeğin oluştuğu yeri görüyorum ama bebeği goremedm dedi haftaya gel kalp atışlarına bakalım ddi
Canim hayırlı olsun ikimizde aynı durumdayız bende dun kontrole gittim bende 6haftalığım.. aynı keseyi gördük sadece haftaya çağırdı benide tekrar

Kalp atışları 7. haftadan sonra duyulabilir.

Gerçekten doktorların her dediğini yapmamak inanmamak lazım bende sut hormonu icin gitmistm bana direk dostinex verdi belki biliyosunzdr oda bebek düşüren bi hap bende başka doktora sordum kullanma ddi ve kullanmadm o ayda hamile olduğumu ogrendm eğer kullansaymsm düsucekti bebek

Benim 5. haftada kese göründü, 6. haftada kalp atışı duyuldu. Ama 7-8. haftalarda da duyulması normalmiş canım.

Seninki erken gorunenlErden demekki hayırlisiyla bende bi görsem şu bir hafta bi geçse :)

Back
X