Canim hayırlı olsun ikimizde aynı durumdayız bende dun kontrole gittim bende 6haftalığım.. aynı keseyi gördük sadece haftaya çağırdı benide tekrarArkadaslar 6. haftadayim adet tarihime göre hesaplamada doktora sormayı hep unutuyorum kaç haftalik diye dün kontrole gittim bebeğin oluştuğu yeri görüyorum ama bebeği goremedm dedi haftaya gel kalp atışlarına bakalım ddi
Kalp atışları 7. haftadan sonra duyulabilir.Arkadaslar 6. haftadayim adet tarihime göre hesaplamada doktora sormayı hep unutuyorum kaç haftalik diye dün kontrole gittim bebeğin oluştuğu yeri görüyorum ama bebeği goremedm dedi haftaya gel kalp atışlarına bakalım ddi
rabbim sanada sağlıkla bebeğini görmeyi nasiq etsin inşallah kucağında da gör evladını saglıkla inşallahİyi bari ya peki bebek gorünmus muydu
Canim hayırlı olsun ikimizde aynı durumdayız bende dun kontrole gittim bende 6haftalığım.. aynı keseyi gördük sadece haftaya çağırdı benide tekrar
rabbim sanada sağlıkla bebeğini görmeyi nasiq etsin inşallah kucağında da gör evladını saglıkla inşallah
Amin inşallah canım cumlemizinİnşallah sağlıkla kucagimiza almayi nasip eder rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?