- 9 Ekim 2016
- 1.271
- 952
- 53
- 39
- Konu Sahibi Hayirlisikismet
-
Bekler bekler ben hemen hemen 2 hafta uzattık şimdi 34. Haftadayım ciğer iğnesinden sonra rahat ol onun çok faydası war doğsada çok küwezde kalmaz annesiMerhaba guzel anneler,Allah size okdr yardim etsinki kimseyi yavrusuyla sinamasin.30haftalik hamileyim 4gun once bi sanciyla dr.a gttim bebegin kafasinin kanala girdigini soledi hemn akciger gelisimi igne yapip iki gun yatirdi hastanede.acilma,kanama,sancim yok suan icin cok sukur.ewde surekli yatiorum ama dr.a beklermi 6hafta diince yuzunu pek olumlu gormedim 3hafta da anlasabilirz dedi bn suan cok korkuorum,aranizda bnm gbi yasayanlar var mi?
Ewtt tahmin edebiliorum,bu durumu yasayinca baya bi arastrdm Allah kimseyi yawrusyla sinamasn.sizinde mi bole olduHakkinizda hayirlisi olsun.insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.premature dogum yapmak anneler icin cok zor bir donem.
3 cocugumda premature dogdu.Ewtt tahmin edebiliorum,bu durumu yasayinca baya bi arastrdm Allah kimseyi yawrusyla sinamasn.sizinde mi bole oldu
Bilmıorm sağlıkla elinze alında önemlı olan o bnceMerhaba arkaslar 33 haftadayken erken dogum olabilir dedi doktorum ve igne verdi 4 tane suan 35 haftamin icindeyim. Acaba bu igne gercek sancilarimi durdurur mu bn normal dogum istiyorum sezeryan degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?