Bebeğin karında toplanması ???

Slhglkzc

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
121
35
18
kızlarr 23+5 haftalık hamileyim zaman zaman kızım sağ tarafıma toplanır gibi bişey yapıyo göbeğime baktığımda sağ tarafımda belirgin bi şişlik oluyo elimle ovalayıp okşuyorum göbeğimi normale dönüyo herhangi bir ağrı sızı olmuyo ama yorumlara baktığımda bu kasılma diye geçiyomuş ve erken doğum belirtisiymiş tedirgin oldum bende bu durumu yaşayan var mı normal midir yine olduğunda ne yapmalıyım cevaplarsanız sevinirim..

Bende seninle aynı 23+5deyim oğlum olucak nasipse ama hiç dediğin gibi bişey yaşamadım doktoruna sormalısın bence

O taraf dönüyordur ya da ayaklarını uzatıyordur, korkulacak bir şey yok bence.
Benim oğlum sık sık yapardı, özellikle sağımda top oynardı resmen.
Olduğum yerde zıplayarak, dans ederek onu normal şekline döndürürdüm.

CANIM kasilma yasiyorsun...
Doguma hazirlik yalanci sancilar...
Eger cok sık oluyorsa bence biran evvel doktora gitmelisin...
34. haftamda bu sekilde baslayan kasilmalarim artarak devam etmisti...
Ilk dogumumu bu nedenle 35. haftamda gerceklestirmistim...
Vucudunda iltihap olabilir ihmal etmemelisin bence ...
Gecmis olsun ♡

kızlarr 23+5 haftalık hamileyim zaman zaman kızım sağ tarafıma toplanır gibi bişey yapıyo göbeğime baktığımda sağ tarafımda belirgin bi şişlik oluyo elimle ovalayıp okşuyorum göbeğimi normale dönüyo herhangi bir ağrı sızı olmuyo ama yorumlara baktığımda bu kasılma diye geçiyomuş ve erken doğum belirtisiymiş tedirgin oldum bende bu durumu yaşayan var mı normal midir yine olduğunda ne yapmalıyım cevaplarsanız sevinirim..
İkinci gebeliğim henüz ikincinin çok daha başındayım ama kızımda hatırlarım oda bir tarafı çok sever hep o köşeye sığışmaya çalışırdı bilemedimki zararlı bişeymi yaşadığın doktoruna sor en doğru cevabı ondan alırsın hayırlı geceler

Can'ım bende çok yaşadım kızımda. Cenazemiz vardı 25 haftalık gebeydim memlekete gittim üzüldüm stres gözyaşı baya yıprandım ve kasılma yaşamaya başladım . İlk gebeliğim olduğu için anlamadım durumu. 30. Haftamda nst de sancım çıktı. O sabah kahve lekem olmuştu. Ve bu durumdan dolayı iki defa ayrı Zaman'larda birer hafta hastanede yattım. Sonuç şu kızım 38+5 te sağlıkla kucağıma geldi. İnşlh sen böyle şeyler yaşama ama kendini yorma yıpratacak şeylerden uzak dur ve mutlaka doktoruna danış. Korkacak bişey yok Allah'ın izniyle

ya beni korkuttunuz şimdi benim bebeğimde özellikle wcye gittiğimde bir yerde toplanıyor ama daha çok küçük benim bebeğim sancı falan gibi hissetmiyorum ama ben ...rahatsız oluyor hareketimden de öyle yapıyor diye düşünmüştüm bende inşallah bir sorun yoktur.

Bence endiselenecek bir durum değil.ileri ki haftalarda daha sık yasayabilirsin benim gibi :)
Canım 25+2 günlük hamileyim. Dün gece sanki bebeğim poposunu rahim duvarına dayamış gibi karnımda bir gerginlik oldu ve nefes almakta zorlandım karnım patlayacak gibiydi. Yalancı kasılma saniyelik. Gerçek kasılma da değildir çünkü tüm akşam neredeyse o haldeydim Allah korusun doğurmam gerekirdi. Hiçbir ağrı, akıntı falan olmadı sence normal mi? Ben bebek gittikçe yukarı çıkıyor diye normal diye düşündüm ama.

CANIM kasilma yasiyorsun...
Doguma hazirlik yalanci sancilar...
Eger cok sık oluyorsa bence biran evvel doktora gitmelisin...
34. haftamda bu sekilde baslayan kasilmalarim artarak devam etmisti...
Ilk dogumumu bu nedenle 35. haftamda gerceklestirmistim...
Vucudunda iltihap olabilir ihmal etmemelisin bence ...
Gecmis olsun ♡
Sancı acı olmuyo işte bi bakıyorum sağ tarafım daha belirgin şiş özellikle ilişki sonrası yapıyo eski sıklıkla ilişki olmuyo tabi ama bitimişte değiliz acaba rahim kasıldığı için mi oluyo diyorum kontrolüm 25. Haftada şeker yüklemesi olucak o zaman bu iltahabıda sorıyım bakim gerçi çok su içiyorum idrarımda berrak ağrı kokulu akıntı vs yok ama şimdi aklıma soktun :)

İkinci gebeliğim henüz ikincinin çok daha başındayım ama kızımda hatırlarım oda bir tarafı çok sever hep o köşeye sığışmaya çalışırdı bilemedimki zararlı bişeymi yaşadığın doktoruna sor en doğru cevabı ondan alırsın hayırlı geceler
Ağrı yapmadığı için bende zararlı görmüyorum poposunu dönermiş zaman zaman diye okumuştum :) ama bi hafta sonra kontrolüm var sorucam bakalım

Ağrı hissetmeyebilirsin ama doktoruna söyle belki NST önerir..Orda kasılma olup olmadığı da anlaşılıyor

Can'ım bende çok yaşadım kızımda. Cenazemiz vardı 25 haftalık gebeydim memlekete gittim üzüldüm stres gözyaşı baya yıprandım ve kasılma yaşamaya başladım . İlk gebeliğim olduğu için anlamadım durumu. 30. Haftamda nst de sancım çıktı. O sabah kahve lekem olmuştu. Ve bu durumdan dolayı iki defa ayrı Zaman'larda birer hafta hastanede yattım. Sonuç şu kızım 38+5 te sağlıkla kucağıma geldi. İnşlh sen böyle şeyler yaşama ama kendini yorma yıpratacak şeylerden uzak dur ve mutlaka doktoruna danış. Korkacak bişey yok Allah'ın izniyle
:110: Anladım canım yaa tedirgin oldum şimdi ben kendimi hala hamile gibi hissetmediğim için gerçekten zaman zaman çok yoruyorum kendimi çünkü Allaha şükür çok rahat geçiyo hamile kalmadan önce ne yapıyosam hala devam ediyorum hiç hamileyim diye tribe girip nazlanamıyorum heralde bana rahat geliyo bebeğim yoruluyo mu napıyosa kasıyo kendini

ya beni korkuttunuz şimdi benim bebeğimde özellikle wcye gittiğimde bir yerde toplanıyor ama daha çok küçük benim bebeğim sancı falan gibi hissetmiyorum ama ben ...rahatsız oluyor hareketimden de öyle yapıyor diye düşünmüştüm bende inşallah bir sorun yoktur.
Evet banada olağan hamilelik halleri gibi geliyodu bende korktum yarın bi doktorumu arıcam geş derse giderim

Canım 25+2 günlük hamileyim. Dün gece sanki bebeğim poposunu rahim duvarına dayamış gibi karnımda bir gerginlik oldu ve nefes almakta zorlandım karnım patlayacak gibiydi. Yalancı kasılma saniyelik. Gerçek kasılma da değildir çünkü tüm akşam neredeyse o haldeydim Allah korusun doğurmam gerekirdi. Hiçbir ağrı, akıntı falan olmadı sence normal mi? Ben bebek gittikçe yukarı çıkıyor diye normal diye düşündüm ama.
Ben öyle bir şey yaşamadım.seninki farklı bir durum sanırım.uzun süreli olmuyor toplanması anlık kasilip geçiyor.tekrarlarsa dr.a sor bence

Ben öyle bir şey yaşamadım.seninki farklı bir durum sanırım.uzun süreli olmuyor toplanması anlık kasilip geçiyor.tekrarlarsa dr.a sor bence
Aslında benimki toplanma da değildi canım. Gerginlik hissi sanırım mide ve bağırsak sorunları da gerginlik yapıyor. Bugün o his yok çok şükür :)

Back
X