Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suyu için hemen havuç suyuna başla İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin kuru suyu cogaltiyo bı bak çok bebek bu sayede hayata tutunmus en az iki hafta artiyormus bı bak umudunu kesme o kadar küçük bebeyin suyunun olduğunu bilmiyordumVar mı bu durumda olup sağlıklı doğum yapabilen?
Gecmos olsun saglikla kucagina al insallah benim 8 haftalikken dr suyu az bebegim demisti ilk baslardada hep kese kucuk cikiyordu 17 haftalikken suyu tamamen bitti iyi arastiran bi dr bulun kendinize kontrolleri ihmal etmeyinVar mı bu durumda olup sağlıklı doğum yapabilen?
Bana profosor bol sekerli hosaf ic demisti bol sivi ama benim su sifirlandigi icin ise yaramadoVar mı bu durumda olup sağlıklı doğum yapabilen?
Evet başlayacağım hemen bir katı meyve sıkacağı alacağım teşekkürlerSuyu için hemen havuç suyuna başla İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin kuru suyu cogaltiyo bı bak çok bebek bu sayede hayata tutunmus en az iki hafta artiyormus bı bak umudunu kesme o kadar küçük bebeyin suyunun olduğunu bilmiyordum
Çok üzüldüm benim de dr şimdi bir şey olmasa bile ilerleyen haftalarda sıkıntı olma ihtimali yüksek dedi.Gecmos olsun saglikla kucagina al insallah benim 8 haftalikken dr suyu az bebegim demisti ilk baslardada hep kese kucuk cikiyordu 17 haftalikken suyu tamamen bitti iyi arastiran bi dr bulun kendinize kontrolleri ihmal etmeyin
Alana kadar rendeleyip ye sulaniyo suyunu iç alıp başlarsan etkili olurEvet başlayacağım hemen bir katı meyve sıkacağı alacağım teşekkürler
Canım düzelir bence daha küçük. Bana 18.haftada suyun biraz az dedi. Sana sayılarla mı teşhis koyuldu?Var mı bu durumda olup sağlıklı doğum yapabilen?
Neden kaynaklanıyor acaba çok merak ediyorum ilk çocuğumda hiç böyle sıkıntılar yaşamadım. 21.hafta da bebeği sezeryanla mı aldılar?Rabbim onu sana sağlıkla bağışlasın. Cnm Benim ilk gebeliğim de aynı sorun vardı kese büyümüyordu. Suyum da hep azdı. Ne yaptıysam hep aynı gitti. 2li 3 lü testleri yapmadık. 21.haftada bebeğimin kalbi durmuştu sebeb ne bilmiyoruz ama gayet güzel bir bebekti..
2. Ve 3. Hamileliklerim de yine suyum hep sıkıntı oldu 2.hamileliğim de oğlumun suyu 28.haftada biti acil sezeryan oldum şuan 2bucuk yaşında
3.hamileliğim de oğlum 33haftalik iken dünyaya geldi yine suyum sıfıra düştüğü için.
Bilmiyorum vesile olmuş mudur ama ben 2. Ve 3.hamileliğim de hergűn diyebilirim 1 2 havuç yedim 3 litreye yakın şu içtim.
Aynen yapayım teşekkür ederimAlana kadar rendeleyip ye sulaniyo suyunu iç alıp başlarsan etkili olur
Sayıları hiç sormadım sadece kendim de gördüm bebiş keseye zor sığıyordu. Bir de sıkıntı bugün ikinci defa çok az kanamam olduCanım düzelir bence daha küçük. Bana 18.haftada suyun biraz az dedi. Sana sayılarla mı teşhis koyuldu?
Neden kaynaklanıyor acaba çok merak ediyorum ilk çocuğumda hiç böyle sıkıntılar yaşamadım. 21.hafta da bebeği sezeryanla mı aldılar?
Havuca hemen başlıyorum
Allah Allah kanaman kırmızı değilse korkma kahverenginden bişey olmaz diyor doktorlar. Sen öylece yat Protestanı al. İmkanın varsa acile git. Allah yardımcımız olsun canımSayıları hiç sormadım sadece kendim de gördüm bebiş keseye zor sığıyordu. Bir de sıkıntı bugün ikinci defa çok az kanamam oldu![]()
Cnm bende kaç kez kanama yaptım kırmızı da oldu kahve çok oldu onlar üç aya kadar oluyoBu arada 8 haftalık
Anladım, amin Allah doğacak evladını da sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahHayır onu suni sancı ile normal yolla dünya ya getirdim. 9saat sürdü. sonraki 2 evladım da sezeryan oldu.
Hiç. Bilmiyorum benim gebeliklerim zaten. Tüp bebekle oluyordu sadece. 1 ay önce 2.ogluma kavuştum dondurulmuş embriyo da kalmadı bidaha da tedavi olmayı düşünmüyorum Allah olmayanlara nasip etsin en hayırlı zamanda
Yarın dr arayacağım bakalım inşallah sorun olmaz teşekkür ederimAllah Allah kanaman kırmızı değilse korkma kahverenginden bişey olmaz diyor doktorlar. Sen öylece yat Protestanı al. İmkanın varsa acile git. Allah yardımcımız olsun canım
Öyle mi ben de kanama oldumu umudum azalıyorCnm bende kaç kez kanama yaptım kırmızı da oldu kahve çok oldu onlar üç aya kadar oluyo