Bebeğin kesesi küçük ve suyu az :(

Çok üzüldüm benim de dr şimdi bir şey olmasa bile ilerleyen haftalarda sıkıntı olma ihtimali yüksek dedi.
Bir şey soracağım 17 haftalıkken gebeliği nasıl sonlandırdınız? Zor oldu mu?
Sonlandirmadim ben kalbi durursa ancak aldiririm dedim 27.haftaya kadar geldik sonra sezeryen oldum 3 saat yasadi vefat etti

Hayır onu suni sancı ile normal yolla dünya ya getirdim. 9saat sürdü. sonraki 2 evladım da sezeryan oldu.
Hiç. Bilmiyorum benim gebeliklerim zaten. Tüp bebekle oluyordu sadece. 1 ay önce 2.ogluma kavuştum dondurulmuş embriyo da kalmadı bidaha da tedavi olmayı düşünmüyorum Allah olmayanlara nasip etsin en hayırlı zamanda
Canim ayni benimde tup bebek taze emriyo olan da sorun yasamadim ikinci dondurulmustu

Öyle mi ben de kanama oldumu umudum azalıyor :KK43: yarın bir dr arayayım bakalım
Azalmasin ben şuan hamileyim kaç kez kanama yaptım kahve lekeler bir hafta sürdü sonrasında kaç kez oldu ultrason önemli buyuyorsa sıkıntı yok dedi doktor buyuyo sıkıntı yok korkma progesteran bir paket ictim

Azalmasin ben şuan hamileyim kaç kez kanama yaptım kahve lekeler bir hafta sürdü sonrasında kaç kez oldu ultrason önemli buyuyorsa sıkıntı yok dedi doktor buyuyo sıkıntı yok korkma progesteran bir paket ictim
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim

Canim ayni benimde tup bebek taze emriyo olan da sorun yasamadim ikinci dondurulmustu

Basın sağ olsun çok üzüldüm cnm. Bide çok yakın haftalarimiz benim oğlum 28 haftalık doğdu 2 ameliyat ve 70 gün küvezde kaldı. Zor günlerdi ama geçti çok şükür.
Benim vefat eden bebeğim taze embriyoydu. Ondan da dondurulmuş kalmamıştı. Yeni tedavimden bir oğlum oldu ve 1 dondurulmuş embriyo kalmıştı, kasımda transfer oldu oda şükür bu günlere.
Tekrar tedavi düşünüyor musunuz

Kızlar bebeğimin kalbi durdu 8+5 deydim. üç gün sonra kürtaj olacağım :KK43:

Basın sağ olsun çok üzüldüm cnm. Bide çok yakın haftalarimiz benim oğlum 28 haftalık doğdu 2 ameliyat ve 70 gün küvezde kaldı. Zor günlerdi ama geçti çok şükür.
Benim vefat eden bebeğim taze embriyoydu. Ondan da dondurulmuş kalmamıştı. Yeni tedavimden bir oğlum oldu ve 1 dondurulmuş embriyo kalmıştı, kasımda transfer oldu oda şükür bu günlere.
Tekrar tedavi düşünüyor musunuz
Eger olmazsa onumuz yaza dusunuyorum nasip bakalim

Back
X