Bebeğin kilosu

mirage1982

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
41
0
16
Antalya
Arkadaşlar kızımı 40+6 da normal sancıyla 3750 doğurmuştum.Şimdiki hamileliğimde 38+3deyim doktor iri bebek 3900 gr dedi.Suni sancıyla doğurtalım diyor.Ultrason kilosuna ne derece güvenmeliyim bilmiyorum.Suni sancıdan korkuyorum.Başka bir doktorda 3300 çıktı.Kararsızım.Sizin bebekler nasıl.Keşke kendisi suni sancıdan önce gelse.Sizin bebişlerin kilosu nasıl?

Arkadaşlar kızımı 40+6 da normal sancıyla 3750 doğurmuştum.Şimdiki hamileliğimde 38+3deyim doktor iri bebek 3900 gr dedi.Suni sancıyla doğurtalım diyor.Ultrason kilosuna ne derece güvenmeliyim bilmiyorum.Suni sancıdan korkuyorum.Başka bir doktorda 3300 çıktı.Kararsızım.Sizin bebekler nasıl.Keşke kendisi suni sancıdan önce gelse.Sizin bebişlerin kilosu nasıl?

slm oncelikle ALLAH kolay dogum nasip etsin insallah kendi gelir ulturasona pek guvenme benim oglumada hep cok yazif dediler 4 kiloya yakin dogdu bende suni sanciyla dogum yaptim daha 12 gunum vardi

slm oncelikle ALLAH kolay dogum nasip etsin insallah kendi gelir ulturasona pek guvenme benim oglumada hep cok yazif dediler 4 kiloya yakin dogdu bende suni sanciyla dogum yaptim daha 12 gunum vardi

sen neden suni sancıyla doğum yaptın?Zor oldu mu çünkü seninde bebişin kilosu iyiymiş maşallah.

maaşallah gayet iyiymiş ama şu var bundan sonra almaz belki biz 1.5 ay önce 3 günde 700 gram alıp 3.5 olduk sonra taaa geçen haftaya kadar hep 3.5 kaldı ki doktorum 3 günde 700 gram görünce çok korkmuştu ve anca geçen hafta 200 gram daha aldık yani hep sabit değil artış bazen artıp haftalarca öyle kalabiliyor ondan biraz bekle derim ben nasılsa artık kontrollerin 2 günde bir falandır baktın artıyor o zaman düşünürsün doğumu bence :44:

Ultrason kilosuna güvenmemem gerektiğini, şu 15-20 günde öğrendim. Aynı doktor aynı ultrason cihazıyla aynı gün 300 gram farkla ölçüm yaptı. Hem de 2 kontroldür böyle. Bir ikincisi dün ve bugün farklı doktor ve ultrason cihazlarında ölçüm yapıldı. Dün bebeğim 2700 gram çıktı, bugün 2300..

Arkadaşıma da ultrasonda 2800 gram dediler, aynı gün doğum yaptı bebek 3500 gram doğdu.

Son düzenleme:
Ultrason kilosuna güvenmemem gerektiğini, şu 15-20 günde öğrendim. Aynı doktor aynı ultrason cihazıyla aynı gün 300 gram farkla ölçüm yaptı. Hem de 2 kontroldür böyle. Bir ikincisi dün ve bugün farklı doktor ve ultrason cihazlarında ölçüm yapıldı. Dün bebeğim 2700 gram çıktı, bugün 2300..

Arkadaşıma da ultrasonda 2800 gram dediler, aynı gün doğum yaptı bebek 3500 gram doğdu.

ultrasonda hakkaten yanılıyorlarsa cok sevincegim.. ve insallah bebeğim daha fazla cıkar. o kdr üzüldümki kilosu az diyeee .. bakalım sabırla bekliyoruz.....

canım bebeğim ultrasonda en son 3900 küsür çıktı ve doğdu 3490 ama zaten doktor uyarıyor hem verdiği çıktı da +/-500 yazıyor:42:

33 hafta 6 günlük 2564gram çıktı.. doktor normale göre biraz önde dedi kilosu için... 2 hafta önce 1808gramdı... :53:

bugün özel hastaneye gittim. geçen hafta 2500 gram demişti devlet hastanesinde .. kilosu biraz ilerde demişti.. .bugün özelde 2400 gram çıktı. haftasına göre normal dedi. geçen hafta devlette böyle demişlerdi dedim.. bakana göre okuyana göre değişiyor dedi. :49:

Back
X