Bebeğin organları dışarda

Nur_1335

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
1.029
En iyi cevaplar
1
413
73
25
Merhaba kızlar bugünü anlatmak istiyorum .biz kontrole gittik .14+2 günlük gebeyim .ve doktor ters giden bir var dedi bebeğin bağırsak ve ciğerleri disardaymis omur iliği yamukmus ve alınması gerektiği söyledi beni perinatolojiye yönlendirdi ve kurul kararıyla sonucu bildiriceklermis alınması mi gerekiyor yoksa bir tedavisi varmı .başından böyle bir şey geçen varmı biraz icime su serpermisiniz .?

Omfalosel mi acaba? Öyle birşey okumuştum tedavisini bilmiyorum ama çok geçmiş olsun belki bu dediğim ise başına gelmiş birilerini bulursunuz

Omfalosel mi acaba? Öyle birşey okumuştum tedavisini bilmiyorum ama çok geçmiş olsun belki bu dediğim ise başına gelmiş birilerini bulursunuz
Evet omalosel genelde bunu ameliyatla duzelltebiliyorms nette öyle okudum ama omur iliği eğriliği de varmış. Nasıl bir süreç bizi bekliyor hic bilmiyorum

Evet omalosel genelde bunu ameliyatla duzelltebiliyorms nette öyle okudum ama omur iliği eğriliği de varmış. Nasıl bir süreç bizi bekliyor hic bilmiyorum
Sizi anlamıyorum sanmayın benim de bebeğimde şüphe var başka bir hastalık bu nedenle amniyosentez oldum sonuç bekliyorum bir anne için maalesef çok ama çok zor hergün ağladım her gün üzüldüm. Umarım bir mucize olur evlatlarımızdan vazgeçmek zorunda kalmayız

Banada amniyonsentez yapilicak bende bir umutla araştırma yapıyorum netten doğumdan sonra ameliyat olup sağlığına kavuşan bir çok bebek varmış ama doktor bana aldır da demiyorum almada demiyorum sadece doğumdan sonra ikiniz icinde zor gecicek dedi .şuan ne dusuncegimi ne kadar vereceğimi bilmiyorum ama sonucda can var bilerek onuda ateşe atmak istemem Allah büyük pazartesi bakalm ne olucak. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Merhaba süreciniz nasıl sonuçlandı acaba

Merhaba sizin şüphesi neydi ? Amniyosentez ne çıktı ben de 3 gün sonra olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…