Çalışmadı mı yani sürekli oturduğum bi işim var. Ben direkt istiharat mı etcem artık ?Benim değil de yakın arkadaşımın normal gebeliğinde böyle olmuştu. Bebek yavaş yavaş yukarı çıkmıştı ama o dinlenmişti gebeliği süresince. Çok fazla hareket etmemişti.
Onu doktorunuza sorsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Arkadaşım ev hanımı zaten çalışmıyordu.Çalışmadı mı yani sürekli oturduğum bi işim var. Ben direkt istiharat mı etcem artık ?
Benim bebek değil ama plesenta aşağıdaydı canım zamanla yukarı çıktıKızlar 4+6 gebeyim bugün kese görmeye gittik , bebeğin tepe noktası değil de rahim ağzına yakın yerleştiğini söyledi. Bu her zaman düşük olacak demek değil yukarı da çıkabilir dedi haftaya randevu verdi.
Çok korktum. Yaşayan var mı böyle bi şey?
Hayır o değil. Gebeyken rahim ağzı kısalıyor ve bebeğin erken doğum riski artıyor o yüzden gebeler aylarca yatıyor. Sizin tutunduğu yer olarak biraz aşağıda kalmış belli ki. Bence zamanla yukarı çıkma ihtimali var doktorun dediği gibi. Kendini çok yorma, aşırı hareketten kaçın şimdilik, merdiven çıkmamaya çalış çıkarken de yavaş çık. Doktoruna da bir danış bakalım çalışmayla ilgili be düşünüyor , olmadı bir süre istirahat raporu alabilirsinAy beni korkular bastı ya. Böyle aylar boyu yatan gebelerin sebebi bu muydu acaba diye falan düşünüyorum. Hani yatış falan veriliyor ya.
Kime gittin bilmiyorum çağrı hocaya git demiştim csnım git bi o görsün istersenbir şey demedi çok kafana takma tarzı konuştu aslına bakarsınız hareket kısıtlaması bile demedi ama dikkat etcem, muayenede söylesem mi söylemesem mi tarzı söyledi hatta bu olayı bilemiyorum. Haftaya yine randevu yazdı. Ben de şimdi bilemiyorum ne yapsam rahat bi işim var ama yine de emin olamadım
Bir de bu tip durumda cinsel ilişki vs yasak olması lazım söylemedi mibir şey demedi çok kafana takma tarzı konuştu aslına bakarsınız hareket kısıtlaması bile demedi ama dikkat etcem, muayenede söylesem mi söylemesem mi tarzı söyledi hatta bu olayı bilemiyorum. Haftaya yine randevu yazdı. Ben de şimdi bilemiyorum ne yapsam rahat bi işim var ama yine de emin olamadım
Canım şimdi ona da ayrı muayene parası veremem çünkü çok çok verdim. Cumartesi günü yine randevu yazdı banaKime gittin biliyorum çağrı hocaya git demiştim csnım git bi o görsün istersen
Özele mi gittin kuzucumCanım şimdi ona da ayrı muayene parası veremem çünkü çok çok verdim. Cumartesi günü yine randevu yazdı bana
Evet bi yasak söylemedi tedirgin olma diye söyledi ama tedirgin etti. Ben de tamamen yatışa mı geçsem diye düşünmüyor değilimÖzele mi gittin kuzucum
Yani kendini çok yorma çok sıcak suyla duşa girme ilişki de bu tip durumlarda yasak aslında canım ama çok ye endişe etme büyüdükçe yukarı çıkacaktırEvet bi yasak söylemedi tedirgin olma diye söyledi ama tedirgin etti. Ben de tamamen yatışa mı geçsem diye düşünmüyor değilim
Chatgpt ye sordunuz mu
Geçmiş olsun
Âmin çok teşekkür ederim hepimize inşallah biraz tedirgin etti beni ama sabretmeyi öğrendik yapacak bir şey yok inşallah bir sorun yokturSağlıkla gelsin minik
Bir sorun olmadan kucağınıza alın
Âmin çok teşekkür ederim hepimize inşallah biraz tedirgin etti beni ama sabretmeyi öğrendik yapacak bir şey yok inşallah bir sorun yoktur
Evet kullanıyorumProgestan fitil
Kan sulandırıcı kullanıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?