• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin rahim ağzına yakın tutunması

Umutcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2023
998
En iyi cevaplar
1
461
33
Kızlar 4+6 gebeyim bugün kese görmeye gittik , bebeğin tepe noktası değil de rahim ağzına yakın yerleştiğini söyledi. Bu her zaman düşük olacak demek değil yukarı da çıkabilir dedi haftaya randevu verdi.
Çok korktum. Yaşayan var mı böyle bi şey?

Benim değil de yakın arkadaşımın normal gebeliğinde böyle olmuştu. Bebek yavaş yavaş yukarı çıkmıştı ama o dinlenmişti gebeliği süresince. Çok fazla hareket etmemişti.

Benim değil de yakın arkadaşımın normal gebeliğinde böyle olmuştu. Bebek yavaş yavaş yukarı çıkmıştı ama o dinlenmişti gebeliği süresince. Çok fazla hareket etmemişti.
Çalışmadı mı yani sürekli oturduğum bi işim var. Ben direkt istiharat mı etcem artık ?

Kızlar 4+6 gebeyim bugün kese görmeye gittik , bebeğin tepe noktası değil de rahim ağzına yakın yerleştiğini söyledi. Bu her zaman düşük olacak demek değil yukarı da çıkabilir dedi haftaya randevu verdi.
Çok korktum. Yaşayan var mı böyle bi şey?
Benim bebek değil ama plesenta aşağıdaydı canım zamanla yukarı çıktı

Ay beni korkular bastı ya. Böyle aylar boyu yatan gebelerin sebebi bu muydu acaba diye falan düşünüyorum. Hani yatış falan veriliyor ya.

Ay beni korkular bastı ya. Böyle aylar boyu yatan gebelerin sebebi bu muydu acaba diye falan düşünüyorum. Hani yatış falan veriliyor ya.
Hayır o değil. Gebeyken rahim ağzı kısalıyor ve bebeğin erken doğum riski artıyor o yüzden gebeler aylarca yatıyor. Sizin tutunduğu yer olarak biraz aşağıda kalmış belli ki. Bence zamanla yukarı çıkma ihtimali var doktorun dediği gibi. Kendini çok yorma, aşırı hareketten kaçın şimdilik, merdiven çıkmamaya çalış çıkarken de yavaş çık. Doktoruna da bir danış bakalım çalışmayla ilgili be düşünüyor , olmadı bir süre istirahat raporu alabilirsin

bir şey demedi çok kafana takma tarzı konuştu aslına bakarsınız hareket kısıtlaması bile demedi ama dikkat etcem, muayenede söylesem mi söylemesem mi tarzı söyledi hatta bu olayı bilemiyorum. Haftaya yine randevu yazdı. Ben de şimdi bilemiyorum ne yapsam rahat bi işim var ama yine de emin olamadım

bir şey demedi çok kafana takma tarzı konuştu aslına bakarsınız hareket kısıtlaması bile demedi ama dikkat etcem, muayenede söylesem mi söylemesem mi tarzı söyledi hatta bu olayı bilemiyorum. Haftaya yine randevu yazdı. Ben de şimdi bilemiyorum ne yapsam rahat bi işim var ama yine de emin olamadım
Kime gittin bilmiyorum çağrı hocaya git demiştim csnım git bi o görsün istersen

Bir de bu tip durumda cinsel ilişki vs yasak olması lazım söylemedi mi

Kime gittin biliyorum çağrı hocaya git demiştim csnım git bi o görsün istersen
Canım şimdi ona da ayrı muayene parası veremem çünkü çok çok verdim. Cumartesi günü yine randevu yazdı bana

Evet bi yasak söylemedi tedirgin olma diye söyledi ama tedirgin etti. Ben de tamamen yatışa mı geçsem diye düşünmüyor değilim
Yani kendini çok yorma çok sıcak suyla duşa girme ilişki de bu tip durumlarda yasak aslında canım ama çok ye endişe etme büyüdükçe yukarı çıkacaktır

Eklentiler

• IMG_0560.webp
    IMG_0560.webp
    41 KB · Görüntüleme: 31
Back
X