Bebeğin rahim ağzına yakın yerleşmesi. Acil yardım lütfen

didonutella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
461
626
33
35
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Hastaneden geliyorum ve ağlamaktan gözlerim şişti. Dün kan testi vermiştim 4071 çıkmıştı mutlu mesut bugün keseyi göreyim diye hastaneye gittik eşimle. Gitmez olaydım ya... Kadın baktı direk “bu olması gerekenden aşağıya yerleşmiş düşebilir” dedi. Ondan sonra ne dedi ne yaptı hiç bir fikrim yok dışarı zor attım kendimi ağlamaktan bi hal oldum. Bu durumu yaşayan ve sağlıkla doğum yapanlar var mı lütfen yardımcı olun. Bu da görüntüsü
460943E3-F627-4B12-BD5B-779240CC1208.webp

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Hastaneden geliyorum ve ağlamaktan gözlerim şişti. Dün kan testi vermiştim 4071 çıkmıştı mutlu mesut bugün keseyi göreyim diye hastaneye gittik eşimle. Gitmez olaydım ya... Kadın baktı direk “bu olması gerekenden aşağıya yerleşmiş düşebilir” dedi. Ondan sonra ne dedi ne yaptı hiç bir fikrim yok dışarı zor attım kendimi ağlamaktan bi hal oldum. Bu durumu yaşayan ve sağlıkla doğum yapanlar var mı lütfen yardımcı olun. Bu da görüntüsü Eki Görüntüle 2728267
Hayırlı uğurlu olsun hamileliğin. Bebeğin düşmez hemen insanı panik yapıyorlar. Progestan vermedi mi sana vermediyse eczaneden kendin al sabah akşam kullan. Sadece zor bir hamilelik yaşarsın uzun yol yürüyemezsin sürekli bebek aşağıda olduğu için kasıklarında batma hissedersin ve olması gerektiğinden daha fazla idrara çıkarsın. Hamileyken cinsel ilişkini kolay yaşayamazsın zor olur. Bir de yemek ve tuvalet dışında oturma kalkma yat sürekli hayat bir tecrübe bunu da atlatırsın inşallah sağ salim bebeğine kavuşursun Allah' ın izniyle. Zaten bebek büyüdükçe yukarıya çıkıyor.

Hayırlı uğurlu olsun hamileliğin. Bebeğin düşmez hemen insanı panik yapıyorlar. Progestan vermedi mi sana vermediyse eczaneden kendin al sabah akşam kullan. Sadece zor bir hamilelik yaşarsın uzun yol yürüyemezsin sürekli bebek aşağıda olduğu için kasıklarında batma hissedersin ve olması gerektiğinden daha fazla idrara çıkarsın. Hamileyken cinsel ilişkini kolay yaşayamazsın zor olur. Bir de yemek ve tuvalet dışında oturma kalkma yat sürekli hayat bir tecrübe bunu da atlatırsın inşallah sağ salim bebeğine kavuşursun Allah' ın izniyle. Zaten bebek büyüdükçe yukarıya çıkıyor.
O kadar korkuttu ki kadın beni inanamazsınız ya böyle şeyler okudukça rahatlıyorum çok teşekkür ederim öncelikle.

Hiç bir ilaç vermedi doktor sadece kan ve idrar tahlili yazdı hepsini verdim. Umarım yukarı çıkar bebeğim. Yarın bir başka doktora daha gitcem oda olmadı başkasına daha giderim. Artık şu hastanelerden mutlu mesut çıkmak istiyorum.

O kadar korkuttu ki kadın beni inanamazsınız ya böyle şeyler okudukça rahatlıyorum çok teşekkür ederim öncelikle.

Hiç bir ilaç vermedi doktor sadece kan ve idrar tahlili yazdı hepsini verdim. Umarım yukarı çıkar bebeğim. Yarın bir başka doktora daha gitcem oda olmadı başkasına daha giderim. Artık şu hastanelerden mutlu mesut çıkmak istiyorum.
Sen şimdiden progestanını kullan bence düşmesin diye. Doktor doğalına bırakmak istemiş sanırım. Çok sık da vajinal ultrasona girme bir kaç gün geçsin hemen yarın gitme canım iyi düşün iyi olsun.

Bence yarin git icin rahat etsin canini bu kadar sikma sen huzursuz olursan karninda ki etkilenebilir. Allahin onu yasatacagi varsa da butun doktorlar bir araya gelip olumsuz dese de o bebek saglikla dunyaya gelir

Bazı doktorlar korku pompalayamaya bayılıyor. Başka doktora görünün çok hareket etmeyin , düşük önleyici ilaç verirler belki rahim ağzına dikiş falan atarlar bir şekilde yolu bulunur inşallah üzmeyin kendinizi

Bence yarin git icin rahat etsin canini bu kadar sikma sen huzursuz olursan karninda ki etkilenebilir. Allahin onu yasatacagi varsa da butun doktorlar bir araya gelip olumsuz dese de o bebek saglikla dunyaya gelir
Yarın inşallah güzel haberlerle gelirim. Belki yanlış bakmıştır ya da risk yoktur falan... Dua edin nolur 😔

Bazı doktorlar korku pompalayamaya bayılıyor. Başka doktora görünün çok hareket etmeyin , düşük önleyici ilaç verirler belki rahim ağzına dikiş falan atarlar bir şekilde yolu bulunur inşallah üzmeyin kendinizi
İnşallah yarın düzgün güzel haberler alırım...

Geçmiş olsun canım bir rahim ağzına yakın yerleşen bebek vardı.kizim :-) şuan yanımda uyuyor.bebis büyüdükçe yukarı çıkacaktır.benim doktorum öyle söylemişti ve öyle oldu ınslalah sıkıntısız geçer

Ayy b doktorlar banada ilk kese görüşünde aşağıda dedi okadar umursamaz düşebilir diyolarki alışmışlar artik ama 1 hafta sonra yukarı çıkmıştı senin ultrason kağıdının aynisiydi birebir suan cimcimeyi uyutmakla meşgulum darısı başına 🥰

Geçmiş olsun canım bir rahim ağzına yakın yerleşen bebek vardı.kizim :-) şuan yanımda uyuyor.bebis büyüdükçe yukarı çıkacaktır.benim doktorum öyle söylemişti ve öyle oldu ınslalah sıkıntısız geçer

Ayy b doktorlar banada ilk kese görüşünde aşağıda dedi okadar umursamaz düşebilir diyolarki alışmışlar artik ama 1 hafta sonra yukarı çıkmıştı senin ultrason kağıdının aynisiydi birebir suan cimcimeyi uyutmakla meşgulum darısı başına 🥰
Çok çok çok teşekkür ederim içimi gerçekten rahatlattınız...
Bugün gittiğim doktor da rahim ağzına yakın diye öyle demiştir dedi. Stres yapma uzan dinlen haftaya bidaha gel dedi. İnşallah kızlar inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ayy b doktorlar banada ilk kese görüşünde aşağıda dedi okadar umursamaz düşebilir diyolarki alışmışlar artik ama 1 hafta sonra yukarı çıkmıştı senin ultrason kağıdının aynisiydi birebir suan cimcimeyi uyutmakla meşgulum darısı başına
Kızlar size bişey sorabilir miyim...
Bana 2 doktorun ikisi de düşük önleyici ilaç vermedi. Siz kullanmışmıydınız?

Kızlar size bişey sorabilir miyim...
Bana 2 doktorun ikisi de düşük önleyici ilaç vermedi. Siz kullanmışmıydınız?
Benim çok sıkıntılıydı 35 haftada doğum yaptım o zman kadar kulandım canım hep hastanede ilaçlarla.gecti ilk konulduğu anda kullanmaay başlamıştım ben

Benim çok sıkıntılıydı 35 haftada doğum yaptım o zman kadar kulandım canım hep hastanede ilaçlarla.gecti ilk konulduğu anda kullanmaay başlamıştım ben
Şükür kavuşmuşsunuz evladınıza. Sadece kese aşağıda olduğu için mi bu kadar sıkıntılı geçti yoksa başka problemler mi vardı?

Şükür kavuşmuşsunuz evladınıza. Sadece kese aşağıda olduğu için mi bu kadar sıkıntılı geçti yoksa başka problemler mi vardı?
O en basitiydi canım .düşük tehlikem vardı kanamam vardı Hiç ayağa kalkmadım nerdeyse afedersin tuvalet bile beze yaptım.ayemek bile yatağa geldi.gebelik zehirlenmesi yaşadım yani tansiyonum yükseliyordu.aurekli enfeksiyon oluyordu idrarda.ara kankalar 35 hafta 2 günlük doğdu.kizim doğudayız burdan yozgatlı ailem oraya sonra ankarada hastanede yattım hep eşim de yoktu girevdeydi

Şükür halimize yani demem oki hiç korkma bunlar çok basit şeyler yat dinlen emin ol geçecek hayirlica kuzunu alacaksın kucagina

Yapmayin etmeyin daha 6 haftalik yukari cikicaktir merak etmeyin.ama baska bir doktorla devam edin derim.
Evet öyle yaptım ertesi gün başka doktora gittim o daha olumlu konuştu. Şuan için daha rahat en azından ağlayıp zorlamıyorum sürekli. İnanıyorum sağlıklı olcak ve yukarı çıkcak inş 🤲🏻

O en basitiydi canım .düşük tehlikem vardı kanamam vardı Hiç ayağa kalkmadım nerdeyse afedersin tuvalet bile beze yaptım.ayemek bile yatağa geldi.gebelik zehirlenmesi yaşadım yani tansiyonum yükseliyordu.aurekli enfeksiyon oluyordu idrarda.ara kankalar 35 hafta 2 günlük doğdu.kizim doğudayız burdan yozgatlı ailem oraya sonra ankarada hastanede yattım hep eşim de yoktu girevdeydi
Çok zor şeyler atlatmışsınız gerçekten. Şükür geçmiş...
Çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için. 🥰🤗

Back
X