Bebeğin suyu azalması

hayaatt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
253
98
98
Kızlar Merhaba bugün doktorda randevum vardı ve suyumun sınırda olduğunu söyledi bunun için ne yapmalıyım normal doğum günüm şalı aslında ama cumada azalırsa alabiliriz dedi. Ve alttan muayene etti fakat ben çok kastım kendimi öyle böyle değil bunun için ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum.

Ben yolun basinda biri olarak bir yerde okumuştum hergün taze sıkılmış havuc suyu icin diyorlardi suyun azalmasina etkiliymis. Ibrahim saracin sitesinde de anlatilmis zaten

Bol bol su için.Benim de geçen hafta sınırdaydı bol su ve karpuzla bugün kontrolde iyi çıktı.Hayırlı doğumlar şimdiden

Teşekkür ederim. içmeye çalışıyorum ne kadar içtin günlük mesela
Zaten 2 litre içiyodum sonra bir litrelik şişe yaptım kendime 4 litreye çıkardım.Zaten çok sıcak içiliyor yani soğuk soğuk içtim şişe hep yanımdaydı.Birde karpuz yedim.Geçen hafta suyum sınırdaydı ve bugün kontrolde düzelmeseydi doğum yapcaktım bebeğimde küvezde kalcaktı bir hafta çok üzüldüm zorladım kendimi bugün gittiğimde düzelmişti.

Zaten 2 litre içiyodum sonra bir litrelik şişe yaptım kendime 4 litreye çıkardım.Zaten çok sıcak içiliyor yani soğuk soğuk içtim şişe hep yanımdaydı.Birde karpuz yedim.Geçen hafta suyum sınırdaydı ve bugün kontrolde düzelmeseydi doğum yapcaktım bebeğimde küvezde kalcaktı bir hafta çok üzüldüm zorladım kendimi bugün gittiğimde düzelmişti.
Anladım canım benimde bugün öyle sınırda çıktı cumaya yine öyle olursa doğum yapacağım fakat kendimi çok sıkıyorum napıcam bilmiyorum

Anladım canım benimde bugün öyle sınırda çıktı cumaya yine öyle olursa doğum yapacağım fakat kendimi çok sıkıyorum napıcam bilmiyorum
Canım sıkma canını su iç işte bol bol zaten havalar çok sıcak hamilelik çok zor bu sıcaklarda hem zaten 39 haftandasın doğum yapsanda bir sorun olmaz bebek açısında tabii normal doğum düşünüyomusun bilmiyorum ama öyleyse bile üzülme önemli olan sağlıkla gelmeleri

Canım sıkma canını su iç işte bol bol zaten havalar çok sıcak hamilelik çok zor bu sıcaklarda hem zaten 39 haftandasın doğum yapsanda bir sorun olmaz bebek açısında tabii normal doğum düşünüyomusun bilmiyorum ama öyleyse bile üzülme önemli olan sağlıkla gelmeleri
Tabi istiyorum şuan herşey normal ama alttan bakmaya bile bu kadar kendimi sıktıysam doğumda napalım hiç bilmiyorum Rabbim Yardımcımız olsun. Seninde bebeğini Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Tabi istiyorum şuan herşey normal ama alttan bakmaya bile bu kadar kendimi sıktıysam doğumda napalım hiç bilmiyorum Rabbim Yardımcımız olsun. Seninde bebeğini Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım inşallah bir çırpıda alırız kucağımıza

Son haftada zaten su azalir sinirda olur. Cok caninizi sikmayin. Bol bol sivi ve meyve tuketin. Moral her seydir ;)

Bol bol su iç cnm. benim doktorum içtiğim suyun kesedeki suyu çok etkilediğini söylemişti. Ki zaten baya az kalmış senin doğuma inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Bol bol su iç cnm. benim doktorum içtiğim suyun kesedeki suyu çok etkilediğini söylemişti. Ki zaten baya az kalmış senin doğuma inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Çok sağ olun inşallah. Etkiliyormuş Evet bakalım bol bol su içiyorum

Yani panik yapcak birşey yok ki zaten doğum olabilir bugün yarın dolmuş günü nerdeyse. Sezeryan için ön çalışmalara başlamış senin doktor bana öyle geldi.

Back
X