Kaç haftalıkken kaybettiniz çok geçmiş olsunMalesef yaşadım ilk hamileliğimde,bizde de kromozom bozukluğu vardı,suyu az dedi doktorum sonraki kontrolde bitmişti be kalbi de durduyine de elimizden geleni yapın,havuç suyu için bol su içip dua edin
Kromozomal bozukluk olduğu için suyu bitiyor deniyor içtiklerimiz işe yarar mı ki ? Zaten ilk haftalarda da suyu azdı sonra bir ara arttı şimdi tekrar böyle olmuş. Çok dikkat ediyordum yediğime içtiğime.Malesef yaşadım ilk hamileliğimde,bizde de kromozom bozukluğu vardı,suyu az dedi doktorum sonraki kontrolde bitmişti be kalbi de durduyine de elimizden geleni yapın,havuç suyu için bol su içip dua edin
18 haftalıktı ama gelişimi 15 de kalmıştı zaten suyu bitince gelişim olmuyor malesefKaç haftalıkken kaybettiniz çok geçmiş olsun
Evet bana da doktorum öyle söylemişti,ama elinden geleni yap diye söylüyorum,ultrason bulguları nasıl,bizim 12.haftada sıkıntı yoktu,15 de kontrole gidince başlamıştı sıkıntılar ense kalınlığı ve Organlarda hasarlarKromozomal bozukluk olduğu için suyu bitiyor deniyor içtiklerimiz işe yarar mı ki ? Zaten ilk haftalarda da suyu azdı sonra bir ara arttı şimdi tekrar böyle olmuş. Çok dikkat ediyordum yediğime içtiğime.
12-13 haftalıkken de şüphelenmişlerdi amniyosentez önerdiler ama be yaptırmak istemedim. Şu an 18. Haftamdayım ama bebek 15 de kalmış daha büyüyememiş. Kalbinde ve böbreklerinde sıkıntı olduğu söylendi. Dudak yarığı da var büyük ihtimalle.Evet bana da doktorum öyle söylemişti,ama elinden geleni yap diye söylüyorum,ultrason bulguları nasıl,bizim 12.haftada sıkıntı yoktu,15 de kontrole gidince başlamıştı sıkıntılar ense kalınlığı ve Organlarda hasarlar
Aslında 10. Haftada da suyu az denmişti her şeyi yaptım artmış gibiydi de ama diğer gebelerden yine azdı doktorum öyle söylediEvet bana da doktorum öyle söylemişti,ama elinden geleni yap diye söylüyorum,ultrason bulguları nasıl,bizim 12.haftada sıkıntı yoktu,15 de kontrole gidince başlamıştı sıkıntılar ense kalınlığı ve Organlarda hasarlar
Allah yardımcın olsun,kontrollerimi ihmal etme olur mu,bana bian önce düşük yaptırmak gerek demişti bana gittiğim doktorlar12-13 haftalıkken de şüphelenmişlerdi amniyosentez önerdiler ama be yaptırmak istemedim. Şu an 18. Haftamdayım ama bebek 15 de kalmış daha büyüyememiş. Kalbinde ve böbreklerinde sıkıntı olduğu söylendi. Dudak yarığı da var büyük ihtimalle.
Bans henüz öyle bir şey demediler anlamadımAllah yardımcın olsun,kontrollerimi ihmal etme olur mu,bana bian önce düşük yaptırmak gerek demişti bana gittiğim doktorlar
Bana 2 doktor da öyle söylemişti istersen bi sorBans henüz öyle bir şey demediler anlamadım