Bebeğin suyu bitmesi

acelya555

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Kızlar merhaba ben 18 haftalık hamileyim. 12. Haftada ikili taramada 1:20 oranında trizomi 18 çıkmıştı inanmadım belki yanlıştır dedim bekledim. 18. Haftada gittiğimde bebek çok az büyümüş 14+5 ve suyu nerdeyse bitmek üzere. Kalp atışları devam ediyor. Böyle bir şey yaşayan var mı kalp atışı duruyor mu sonra zaten durmasa bile bu kadar az suyla devam edemez dediler. Ama kalbi atarken de aldıramıyorum.

Bilgim yok, sadece geçmiş olsun Rabbim en hayırlısını nasip etsin demek istedim

Rabbim yardımcın olsun gecmis olsun. Dr kontrollerini sıkılaştır. Allah muhafaza olumsuz bir durum yaşayacak olursan erken müdahale edilir. Ben 37..haftada ölümlerden döndüm allah saglik sihhat versin sabırlar versin çok üzücü bir durum

Suyun çoğalması için havuç suyu öneriyorlar bir deneyin isterseniz.

Malesef yaşadım ilk hamileliğimde,bizde de kromozom bozukluğu vardı,suyu az dedi doktorum sonraki kontrolde bitmişti be kalbi de durdu yine de elimizden geleni yapın,havuç suyu için bol su içip dua edin

Malesef yaşadım ilk hamileliğimde,bizde de kromozom bozukluğu vardı,suyu az dedi doktorum sonraki kontrolde bitmişti be kalbi de durdu yine de elimizden geleni yapın,havuç suyu için bol su içip dua edin
Kaç haftalıkken kaybettiniz çok geçmiş olsun

Kromozomal bozukluk olduğu için suyu bitiyor deniyor içtiklerimiz işe yarar mı ki ? Zaten ilk haftalarda da suyu azdı sonra bir ara arttı şimdi tekrar böyle olmuş. Çok dikkat ediyordum yediğime içtiğime.

Kaç haftalıkken kaybettiniz çok geçmiş olsun
18 haftalıktı ama gelişimi 15 de kalmıştı zaten suyu bitince gelişim olmuyor malesefbiliyorum çok zor çok acı ama merak etme hersey geçiyor..şuan 3 tane sağlıklı oğlum var çok şükür

Kromozomal bozukluk olduğu için suyu bitiyor deniyor içtiklerimiz işe yarar mı ki ? Zaten ilk haftalarda da suyu azdı sonra bir ara arttı şimdi tekrar böyle olmuş. Çok dikkat ediyordum yediğime içtiğime.
Evet bana da doktorum öyle söylemişti,ama elinden geleni yap diye söylüyorum,ultrason bulguları nasıl,bizim 12.haftada sıkıntı yoktu,15 de kontrole gidince başlamıştı sıkıntılar ense kalınlığı ve Organlarda hasarlar

12-13 haftalıkken de şüphelenmişlerdi amniyosentez önerdiler ama be yaptırmak istemedim. Şu an 18. Haftamdayım ama bebek 15 de kalmış daha büyüyememiş. Kalbinde ve böbreklerinde sıkıntı olduğu söylendi. Dudak yarığı da var büyük ihtimalle.

Aslında 10. Haftada da suyu az denmişti her şeyi yaptım artmış gibiydi de ama diğer gebelerden yine azdı doktorum öyle söyledi

Allah yardımcın olsun,kontrollerimi ihmal etme olur mu,bana bian önce düşük yaptırmak gerek demişti bana gittiğim doktorlar

hakkınızda hayırlısı olsun.
benim önceki hamileliliğimde de tam tersi bebeğin hastalıkları suyunu aşırı artırmıştı. prematüre sınırında erken doğum yapmıştım ben. 7 ay bitmişti 10 ay gibi hamile görünüyordum.
siz yine bol su için ama durumunuza hazırlıklı olun.

Teşekkür ederim söyledikleriniz için maalesef bebeğimi kaybettim kalp atışı durmuş bugün de suni sancı ile doğum yaptım.

`